UZIMA KONOBARIMA BAKŠIŠ, MALTRETIRA DADILJE I VOZAČE: Dženifer Lopez GLUMI CVEĆKU, a zapravo je UŽASNA? Otkriveno njeno PRAVO LICE
Foto: Profimedia

ŠOK

UZIMA KONOBARIMA BAKŠIŠ, MALTRETIRA DADILJE I VOZAČE: Dženifer Lopez GLUMI CVEĆKU, a zapravo je UŽASNA? Otkriveno njeno PRAVO LICE

Pop kultura -

Brojni korisnici TikToka, koji su imali priliku da upoznaju Dženifer Lopez, počeli su da dele svoja iskustva s njom, a kako se čini, Džej Lo iza kulisa nije baš toliko susretljiva i prijateljski raspoložena osoba kakvom se predstavlja u javnosti.

"Imam dve priče koje dokazuju da je Dženifer Lopez užasna osoba", započela je jedna tiktokerka u videu. "Moj otac je radio za auto-kompaniju koja je jednom dobila zadatak da preveze Džej Lo od aerodroma do hotela. Vozači su dobili uputstva da ne smeju da je gledaju, da ne smeju da pričaju s njom i da njeni koferi nikako ne smeju da dotaknu pod. Rekla im je da će se, ako je iko pogleda, čak i u retrovizoru, pobrinuti da toj osobi sredi otkaz."

@redpeppaflake #stitch with @tristanstone74 j lo is a terrible human. Her personality matches her voice, trash. #celebrity #jlo #nasty ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Druga priča tiče se bakšiša. Džej Lo i Ben bili su u kazinu. Ben inače ostavlja velike napojnice i poštuje radnike i tako im je i tu noć ostavio velik novac, ali je Dženifer zatim došla do svakog od radnika, uzela novac nazad i dala im od 5 do 10 dolara", ispričala je.

Još jedna tiktokerka ispričala je sličnu priču.

"Jednom je Ben hteo da ostavi 10.000 dolara bakšiša konobarici koja ga je celu noć usluživala. Dženifer to nije dozvolila. Zgrabila je novac s platoa i povikala: "Dođavola, ne!" Benu je bilo toliko neprijatno da je dan kasnije konobarici poslao buket i bakšiš od 25.000 dolara."

Od dadilje tražila da radi 16 sati na dan

Korisnica Kvor takođe je imala slično neprijatno iskustvo s pevačicom.

"Jednostavno rečeno... ona je nepristojna osoba koja se ponaša kao da je iznad svih. Imala sam tu nesrećnu privilegiju da je upoznam", rekla je.

"Nikad neću kupiti nešto njeno, niti doprineti njenoj zaradi. Opšta javnost ne zna kakva je ona zaista", dodala je.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Twitter/goldengateblond

Pojavile su se i glasine da je Dženifer bezobrazna i prema svom kućnom osoblju. Navodno je od dadilje tražila da radi 16 sati na dan, sedam dana nedeljno.

"Unajmili su drugu dadilju, koja je bila divna s decom, ali nije mogla da izdrži tako dugo radno vreme bez pauze“, rekao je izvor i otkrio da je, nakon što je dadilja dala otkaz, Džej Lo odmah počela da traži novu, ali uslove nije promenila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track