FOTOGRAFIJA IZ KAFANE NASTASJE KINSKI: Zvezda Festa u društvu kolega iz SRBIJE i naša LEPE GLUMICE, a ovo jelo je bilo na MENIJU
Foto: Annette Riedl / AFP / Profimedia

iza kulisa festa

FOTOGRAFIJA IZ KAFANE NASTASJE KINSKI: Zvezda Festa u društvu kolega iz SRBIJE i naša LEPE GLUMICE, a ovo jelo je bilo na MENIJU

Pop kultura -

Beogradski međunarodni filmski festival - Fest ipak neće zatvoriti slavna nemačka glumica Nastasja Kinski, kako je bilo najavljeno, jer su organizatori saopštili par sati uoči njenog planiranog susreta sa novinarima i kasnije svečane ceremonije da mora ranije da ode iz Srbije zbog neodložnih porodičnih obaveza.

Nastasja Kinski
foto: Dušan Milenković

Nemačkoj glumici u subotu veče uručio je Zlatni pečat direktor Kinoteke Jugoslav Pantelić, a ona se potom uputila u kafanu. Društvo su joj pravili Pantelić, ali i članovi žirija na Festu predsednica Jelena Mitrović, a ostali članovi su - Jovana Stojiljković, Petar Benčina, Vinko Brešan i Laza Razanajatovo.

Nastasja Kinski
foto: Ustupljene fotografije

Nastasja nije probala ćevape, već je jela ribu. Ćerka čuvenog glumca Klausa Kinskog, karijeru je započela kao model, a na velikom platnu debitovala je sa 14 godina u filmu "Pogrešan pokret" Vima Vendersa. Pažnju internacionalne publike privukla je u drami Alberta Latuade "Ostani kakav jesi" iz 1978. godine, a svetsku slavu osvojila je ulogom u filmu "Tesa". Status zvezde učvrstila je u horor-fantaziji "Ljudi-mačke" Pola Šredera, a onda je usledila i nova saradnja s Vendersom u kultnom ostvarenju "Pariz, Teksas".

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

Sloboda Mićalović Fest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track