OVAKO JE NEKADA IZGLEDAO LUK BLEK: Isplivao stari SNIMAK koji je ŠOKIRAO MNOGE! Muzičar imao opasnu bradu i izgledao je ODLIČNO!
Foto: Nemanja Nikolić

IZGLEDAO JE ODLIČNO

OVAKO JE NEKADA IZGLEDAO LUK BLEK: Isplivao stari SNIMAK koji je ŠOKIRAO MNOGE! Muzičar imao opasnu bradu i izgledao je ODLIČNO!

Pop kultura -

Luk Blek privukao je ogromnu pažnju svojom ekscentričnom pojavom i izgledom, a sinoć je pobedio i na takmičenju "Pesma za Evroviziju".

Luke se publici predstavio nesvakidašnjim nastupom, a osim njegove numere, pevač je pažnju privukao i svojim izgledom (ne baš tako tipičan Balkancima). No, na mrežama su se pojavila i njegove fotografije stare nekoliko godina na kojima je, sada popularni Čačanin, izgledao potpuno drugačije.

Evrovizija 2023
foto: Nemanja Nikolić

Blek je na samom početku svoje muzičke karijere imao potpuno drugačiji stil, no što je to slučaj danas. Imao je bradu, potpuno drugačiju frizuru, što je dovoljno da su korisnici društvenih mreža odmah počeli da komentarišu da je neka izgledao " kao potpuno druga osoba".

"Neverovatno, jel' ovo Luk?", "Bolje mu stoji brada", "Simpatičan si, ali si pre izgledao kao ozbiljna frajerčina", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/Blic.rs)

Bonus video:

01:36

Zejna sa infuzije pravo na Pesmu za Evroviziju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track