VILIJAMOVA OSVETA ROĐENOM BRATU: On je ZAKUVAO POSLEDNJI UDARAC koji su Hari i Megan dobili od kralja? Dvor se ponovo trese
Foto: Profimedia

ISPLIVAVAJU DETALJI

VILIJAMOVA OSVETA ROĐENOM BRATU: On je ZAKUVAO POSLEDNJI UDARAC koji su Hari i Megan dobili od kralja? Dvor se ponovo trese

Pop kultura -

Ledi Viktorija Hervi, prijateljica princa Endrjua, bila je otvorena u svojim stavovima o kraljevskoj porodici poslednjih godina i nikada nije izbegavala da podeli svoje stavove o princu Hariju i Megan Markl. Tako je ona sada izjavila da će princ Hari i Megan Markl biti deložirani iz Frogmor Kotidža jer je Vilijam "nesrećan".

Princ od Velsa je po njoj "nesrećan" u svom novom domu, Adelaide Kotidžu - manje od godinu dana nakon što se uselio na posed na imanju dvorca Vindsor. Porodica Vels napustila je svoj londonski dom Apartman 1A u Kensingtonskoj palati kako bi živela opuštenijim životom na imanju Vindsor, ali Hervi veruje da nije srećan.

princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Govoreći u emisiji GB News Nane Akua, Ledi Viktorija se osvrnula na nagađanja da se njen prijatelj, princ Endrju, seli iz svoje kuće, Rojal Lodž, u Frogmor Kotidž nakon što je Harija i Megan izbacio kralj.

"Prvo što treba reći o Rojal Lodžu je da ima samo 10 spavaćih soba i da nema bazen, sve novine su rekle da ima 30 soba - to je potpuno netačno. Mislim da je takođe prilično očito da je ovo princ Vilijam koji želi kuću. Nije srećan u maloj", odgovorila je.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa potvrdio je da je od njih zatraženo da "napuste" Frogmor Kotidž, tri godine nakon što su objavili da se povlače s dužnosti viših članova kraljevske porodice. Od tada se par preselio u Kaliforniju, koja im je primarna rezidencija, dok im je Frogmor služio kao baza u Velikoj Britaniji, ali je korišćen u manje od pet navrata otkako su se preselili u inostranstvo. Veruje se da je kralj Čarls obavestio Harija i Megan da će biti deložirani samo nekoliko dana nakon što su objavljeni njegovi memoari "Spare", piše Mirror.

(Kurir.rs/ Mirror)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track