"SINE, MOŽEŠ LI MI IKAD OPROSTITI? URADIO SAM LOŠU STVAR" Otac se posle infarkta pokajao za uplitanje u Denisovu i Anjinu vezu
Foto: Kurir TV

prsten sudbine

"SINE, MOŽEŠ LI MI IKAD OPROSTITI? URADIO SAM LOŠU STVAR" Otac se posle infarkta pokajao za uplitanje u Denisovu i Anjinu vezu

Pop kultura -

Subina je nastavila da se poigrava s glavnim junacima hit serije "Prsten sudbine" na Kurir televiziji, koju možete pratiti svakog radnog dana od 15 časova, kao i u repriznom terminu u 22 sata.

Gledaoci su u četvrtoj epizodi, između ostalog, mogli da gledaju emotivan razgovor oca i sina, Grigora i Denisa Grigoroviča nakon očevog uplitanja u sinovljev emotivni život, zbog kojeg je i raskinuo vezu sa Anjom.

Karma je odradila svoje, umalo ubivši Grigora, koga je od fatalnih posledica infarkta spasla nesuđena snaja Anja. Kao što to obično biva, Grigor se pokajao i zatražio oprost za svoje ponašanje iz prošlosti.

- Sine, molim te, sedi da razgovaramo - zamolio je Grigor Denisa da ostane u dnevnoj sobi nakon što se vratio upravo sa susreta sa Anjom, s kojom je obnovio romansu.

- Sine, možeš li mi oprostiti? Uradio sam lošu stvar, a samo se nadam da ćete ti i Anja biti dobro. Ništa ne bih voleo više nego da mi ona bude snaja - u dahu je ispričao Grigor.

01:26

SINE, MOŽEŠ LI MI IKAD OPROSTITI? URADIO SAM LOŠU STVAR Otac se posle infarkta pokajao za uplitanje u Denisovu i Anjinu vezu

Ukoliko niste još pogledali četvrtu epizodu, bacite pogled na ovu scenu posle koje ćete sigurno biti uz Kurir TV u nastavku hit serije.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track