BILA JE ŽRTVA PEDOFILA! Potresni detalji iz života čuvene starlete ostavili SVE bez teksta: On me poljubio i nagovarao na OVO!
Paris Hilton, Foto: Profimedia

strašno

BILA JE ŽRTVA PEDOFILA! Potresni detalji iz života čuvene starlete ostavili SVE bez teksta: On me poljubio i nagovarao na OVO!

Pop kultura -

Dok su svi mislili da je u pitanju samo razmažena bogatašica kojoj je uvek sve bilo potaman, javnost je šokirala potresna ispovest slavne manekenke Paris Hilton u kojoj navodi da je kao devojčica bila žrtva zlostavljanja.

Naime, ove potresne događaje Paris je pretočila u svojim memoarima "Paris: The memoir".

Paris Hilton
foto: Profimedia

Imidž razmažene lepotice, Paris je tokom godina gradila namerno, s obzirom na to da su joj roditelji vrlo imućni, te čitavog života živi u "svili i kadifi". U mladosti je punila tabloide svojim skandaloznim načinom života.

Međutim, otkako je u javnost izašla njena knjiga koja iznosi potresne detalje o zlostavljanju koje je ova slavna bogatašica doživela, čini se da je njen imidž bahate i razmašene plavuše pao u senku.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Naime, po njenim rečima zlostavljanje je počelo u ranim tinejžerskim godinama kada joj je nastavnik u školi koju je pohađala, dao broj telefona i rekao joj da o tome nikome ne govori. "Zvao me je skoro svako veče i satima smo govorili o tome koliko sam neverovatno lepa, zrela, inteligentna i senzualna", piše Paris u svojoj potresnoj ispovesti.

"Govorio mi je da razlika u godinama nije strašna, da je i princ Čarls bio 13 godina stariji od Dajane, kao i da je Prisila Prisli imala 14 godina kada se udala za Elvisa Prislija".

Paris Hilton
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jednog dana, pošto njeni roditelji , Kjeti i Rik Hilton nisu bili kod kuće, Paris je ostala sama sa svojim zlostavljačem.

"Privukao me je u naručje i poljubio", otkriva Paris i potom dodaje da su njeni roditelji zatekli stravičnu scenu u kolima kada su se vraćali.

Paris dodaje da je zlotvor posle svega nju krivio: "Zašto si me naterala da to uradim"?

Posle traumatičnog iskustva, roditelji su je poslali u Francusku kod bake.

Paris navodi da godinama nije mogla da se pomiri sa tužnom činjenicom da je bila žrtva jednog pedofila: "Trebale su mi decenije da izgovorim reč pedofil. Označiti njega kao zlostavljača dece, značilo je da prihvatim sebe kao žrtvu, a ja to jednostavno nisam mogla".

Paris Hilton
foto: CURCETTI / The Photo One / Profimedia

Paris Hilton navodi da nijedno dete nije odgovorno za neprimereno ponašanje odrasle osobe. Veruje da će joj ova njena priča pomoći da je fanovi malo bolje upoznaju.

(Kurir.r/Blic žena)

BONUS VIDEO:

05:13

VEGANI I ONI KOJI NE JEDU GLUTEN UVEK ZAVRŠE NA FAST FUDU Nutricionistkinja tvrdi: U zabludi su ako misle da se HRANE ZDRAVIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track