NAJLEPŠA PLUS SAJZ MANEKENKA GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA! Pokazala svima svoje telo: Ne stidi se nijednog kilograma! (FOTO)
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

OTKRILA JE SVE

NAJLEPŠA PLUS SAJZ MANEKENKA GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA! Pokazala svima svoje telo: Ne stidi se nijednog kilograma! (FOTO)

Pop kultura -

Ešli Grejem je ovih dana u centru pažnje - izazvala je veliku pompu kao prezenterka na dodeli Oskara, odlučivši se za dve prilično provokativne kreacije, sada je nastavila da šokira te je još jednom postala glavna tema svetskih medija.

Lepa brineta ona je pozirala potpuno naga, najintimniju zonu pokrivši tašnom, a grudi i bradavice šakama. No, jedan pogled na fotku dovoljan je da se shvati da je Ešli zapravo bez ijedne krpice na sebi.

Ova 35-godišnjakinja i inače nema problema sa pokazivanjem svoje bujne figure; često deli golišave fotografije, ali i na različitim događajima se pojavljuje u obnaženim izdanjima. Grejem uživa u svom telu, u potpunosti ga prihvata i iz nje prosto zrači samopouzdanje, ali ovakav njen stav mnogima bode oči, te se neretko susreće sa kritikama. Iste nisu izostale ni ovog puta.

"Pitaš li muža za dozvolu ili mišljenje pre nego što objaviš ovakve slike?", "Imaš lepo telo, ali nije mi jasno zašto svi moraju da ga vide?", "Čemu skidanje?", "Razumem da pokušavaš da budeš realna, ali zašto skidanje do gole kože?", "Prestani, ovo je grozno", "Tvoja deca će sutra odrasti i gledaće majku golu na Instagramu", "neki su od komentara.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track