OVA LEPOTICA JE OSVOJILA SVET PREKO NOĆI! Svi pričaju o njoj i predviđaju veliku slavu i titulu DIVE, a njena životna priča je HIT
Foto: Joseph Martinez / PictureLux / PictureLux / Profimedia

zanosna

OVA LEPOTICA JE OSVOJILA SVET PREKO NOĆI! Svi pričaju o njoj i predviđaju veliku slavu i titulu DIVE, a njena životna priča je HIT

Pop kultura -

Mlada holivudska glumica Rejčel Zegler bila je jedna od glavnih zvezda na premijeri filma "Šazam: Bes bogova", na kojoj se pojavila u izdanju dostojnom prave holivudske dive.

Rejčel Zegler
foto: Joseph Martinez / PictureLux / PictureLux / Profimedia

21-godišnja zvezda "Priča sa zapadne strane", hit-filma Stivena Spilberga, izgledala je senzacionalno u svetlucavo plavoj kreaciji ukrašenoj kamenčićima i sa providnim delovima dok je pozirala pored šest godina starijeg dečka Džoša Rivere.

Džoš Rivera, Rejčel Zegler
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Lepotica kolumbijsko-poljskog porekla svojom pojavom osvaja sve gde god da se pojavi, a svet je za nju čuo pre pet godina kada je na Tviteru objavila svoju obradu pesme "Shallow" Ledi Gage i Bredlija Kupera, koju su otpevali u filmu "Zvezda je rođena".

Snimak je postao viralan pa je tako dospela i do slavnog reditelja Stivena Spelberga, na čijoj se audiciji pojavila, a da on o tome nije imao pojma i sve ostalo je istorija..

Rejčel Zegler
foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Tri godine kasnije dobila je Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice, a sledeći film u kojem ćemo je gledati je "Sneguljica", u kom će igrati glavnu ulogu, piše dnevnik.hr

Na Instagramu je trenutno prate 873 hiljade ljudi s kojima deli trenutke iz privatnog i profesionalnog života i dobija hiljade komplimenata na račun svog pomalo egzotičnog izgleda.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Glumica o tome kako su je komšije zafrkavale jer nije znala da se bavi poljoprivredom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track