ZAMERANJE S KRALJEVSKOM PORODICOM IH SKUPO KOŠTALO: Megan i Hari doživeli NIKAD VEĆE PONIŽENJE! Ovog puta ih nije ČARLS zabiberio
Foto: Profimedia

TRPE POSLEDICE

ZAMERANJE S KRALJEVSKOM PORODICOM IH SKUPO KOŠTALO: Megan i Hari doživeli NIKAD VEĆE PONIŽENJE! Ovog puta ih nije ČARLS zabiberio

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari mogli bi da budu ignorisani na ovogodišnjoj prestižnoj Met Gala manifestaciji, koja bi trebalo da se održi pet dana pre krunisanja kralja Čarlsa.

Megan Markl i princ Hari mogli bi da propuste pozivnicu za ovogodišnji Met Gala događaj usred njihove neprestane drame s kraljevskom porodicom.

Godišnja gala akcija prikupljanja sredstava trebala bi da bude najprestižniji događaj na crvenom tepihu u Holivudu, ali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa verovatno neće prisustvovati.

Megan Markl
foto: Shutterstock Editorial/Profimedia

Met Gala održaće se samo pet dana pre krunisanja kralja Čarlsa, a Harijev i Meganin razdor s kraljevskom porodicom izostavio ih je sa spiska zvanica, prema PR stručnjaku.

Džordan Džejms, izvršni direktor Unlocked PR-a, rekao je: "Sigurno ne bi bilo veliko iznenađenje da su 'odbačeni' s obzirom na njihov trenutni status unutar kraljevske porodice i dramu koja je usledila."

Džordan je rekao da bi, ako Megan i Hari uspeju da dobiju pozivnicu za Met Galu, to moglo da pojača njihovu percepciju javnosti u Americi.

Megan Markl
foto: Profimedia

Međutim, rekao je da će verovatno odbiti pozivnicu ako je i prime.

"Malo je verovatno da će prisustvovati jer će se nedvosmileno suočiti s pomnim nadzorom, bez obzira na to koliko se trudili da umanje posledice - posebno s obzirom na to koliko je ovaj događaj blizu kraljevskog krunisanja", rekao je.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa takođe se nisu pojavili na ovogodišnjoj dodeli Oskara, a Džordan je rekao da se čini da je došlo do pomaka u načinu na koji se predstavljaju.

"Iako par nije uvek poznat po tajnosti, mislim da počinjemo da uviđamo promenu u tome kako žele da budu predstavljeni – da li je to zaista njihov izbor, iako možda nikada nećemo saznati", rekao je za Express.

Megan Markl, princ Hari
foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Hari i Megan nisu jedini koji su u opasnosti da ne budu pozvani na Met Galu, a priča se da je porodica Kardašijan izbačena s liste zvanica jer urednica Vogue-a, Ana Vintur, sužava spisak zvanica.

Princ Hari i Megan Markl okrutno su označeni kao "niko" nakon što se par nije pojavio na dodeli Oskara u nedelju.

Prijavljeno je da ne samo da par nije uspeo da prisustvuje 95. dodeli Oskara tokom vikenda, nego su ih takođe izbegavale velike zvezde poput Eltona Džona, prema kraljevskom biografu.

Megan Markl, Princ Hari, Evropa, Invictus games
foto: Profimedia

Pisac Tom Bauer, koji je napisao knjigu "Osveta: Megan, Hari i rat između Vindsora", objasnio je da su takođe izostali s proslave Oskara Eltona Džona pre nego što je odbio kralja Čarlsa za nastup na nadolazećem krunisanju.

Tom Bauer govorio je za GB News, rekavši: "Nisu čak ni pozvani na zabavu Eltona Džona na dodeli Oskara. Oni su stvarno 'niko' u Holivudu, ali nekako će ih kralj Čarls učiniti ponovo bitnima u Velikoj Britaniji na važan događaj u svom životu."

Megan Markl, Princ Čarls, Princ Hari
foto: EPA/PETER FOLEY, Profimedia

"Naravno, to je problem. On nije odlučan i pokopaće stanje monarhije u Britaniji ako ne bude jako oprezan."

Iako su i Hari i Megan zvanično pozvani na ceremoniju, još nije jasno hoće li prihvatiti i prisustvovati.

Rečeno je da par trenutno razmatra svoje mogućnosti, a Tom tvrdi da jednostavno vagaju najbolji način delovanja kako bi se promovisali. "Oni ne moraju da dođu. Ako ih stave u red 54 iza stupca, oni neće doći, što je upravo ono što bi trebalo da se dogodi", dodao je.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track