RAZMAŽENA BOGATAŠICA PROGOVORILA O ODNOSU SA SVEKRVOM: I dalje joj NIKO NE VERUJE, a evo gde je nastao SUKOB između njih dve
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

MESECIMA SU GLAVNA TEMA

RAZMAŽENA BOGATAŠICA PROGOVORILA O ODNOSU SA SVEKRVOM: I dalje joj NIKO NE VERUJE, a evo gde je nastao SUKOB između njih dve

Pop kultura -

Ako se o nečemu već mesecima piše u svim svetskim medijima, onda je to o svađi Viktorije Bekam i njene snaje Nikole, supruge njenog najstarijeg sina, Bruklina Bekama.

Iako su svekrva i snaja bile jako bliske, venčanje je promenilo njihov odnos. Kako se šuškalo, Nikola je htela da ima baš sve pod kontrolom, kao i njena milijarderska porodica, te su se Bekamovi često osećali isključeno, a sve je kulminiralo onda kad je Nikola odbila da nosi Viktorijinu venčanicu.

Viktorija Bekam
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Spominjao se i predbračni ugovor koji je Bruklin morao da potpiše, i koji nije najbolje seo "siromašnijoj" porodici Bekam, da bi na kraju porodica na venčanju sedela odvojeno od Pelcovih. Bruklin je tada odabrao stranu tako što navodno mesecima nije pričao s porodicom, niti ih video, ali mladi bračni par nedavno je podržao Viktoriju na Nedelji mode u Parizu, baš kao što su to učinili i prošle godine.

"Rekla sam ovo toliko puta: ne postoji svađa među nama. Ne znam. Niko nikad ne želi da piše lepe stvari. Stvarno je čudno znati istinu, a onda pročitati nešto potpuno pogrešno", poručila je milijarderka za Cosmopolitan, još jednom negirajući loše odnose, ali mnoge ni sada nije uverila da je među porodicama sve u redu.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

Nikola se i ranije smatrala razmaženom bogatašicom, a protiv nje je javno istupila i glumica i pevačica Bela Torn, koja ju je nazvala "zlicom" koja se samo pretvara da je mila i draga.

"Nameravala sam i stvarno sam želela da nosim Viktorijinu venčanicu, a onda sam nakon nekoliko meseci shvatila da njen atelje to ne može da napravi, pa sam morala da odaberem drugu haljinu", rekla je ranije Nikola.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

OVO JE ANASTASIJINA SVEKRVA: Evo kako se provde i šta rade u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track