"NIKAD NE DIRAJ TUĐU RIBU, JESI ČUO? MAJMUNE JEDAN, SLINO JEDNA!" Andrej brutalno pretučen zbog devojke ispred noćnog kluba
Foto: Kurir TV

prsten sudbine

"NIKAD NE DIRAJ TUĐU RIBU, JESI ČUO? MAJMUNE JEDAN, SLINO JEDNA!" Andrej brutalno pretučen zbog devojke ispred noćnog kluba

Pop kultura -

Danas je počela treća nedelja prikazivanja hit serije "Prsten sudbine" na Kurir televiziji.

Inače, gledaoci Kurir televizije i verni fanovi nove hit serije "Prsten sudbine" svakog radnog dana od 11 časova u emisiji "Puls Srbije" imaće priliku da osvoje poklone.

Nakon uvodnih 10 epizoda stvari postaju sve komplikovanije u životima dvaju sestara Jane i Anje, koje se polako bude iz kome nakon strašne saobraćajne nesreće koju su doživele.

Jana, rešena da iskoristi zabunu sa njenim i sestrinim identitetom, dovodi u zabludu Anjinog verenika Denisa i pretvara se da je ona njegova izabranica.

Međutim, plan ne ide onako kako je zamislila zbog Andreja, njenog bivšeg dečka, koji je raspoznao sestre po mladežu na nozi. Očajan zbog tog saznanja i rastrzan dilemom kako da familiji saopšti istinu, Andrej završava na tabletama u noćnom klubu.

Potpuno van sebe odlučuje da reši neraščišćene račune iz prošlosti s Janinim bivšim, ali mu se veče protvara u pravu noćnu moru.

00:52

NIKAD NE DIRAJ TUĐU RIBU, JESI ČUO? MAJMUNE JEDAN, SLINO JEDNA! Andrej brutalno pretučen zbog devojke ispred noćnog kluba

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track