"IMAM SAMO DVE PREPREKE U ŽIVOTU, TEBE I OVU BILJKU, NEKADA MOJU SESTRU" Jana operacijom uzela sestrin lik, ali NIJE PREVARILA SVE
Foto: Kurir TV

prsten sudbine

"IMAM SAMO DVE PREPREKE U ŽIVOTU, TEBE I OVU BILJKU, NEKADA MOJU SESTRU" Jana operacijom uzela sestrin lik, ali NIJE PREVARILA SVE

Pop kultura -

Dramatične scene zamene identiteta dveju sestara obeležile su i 13. epizodu serije "Prsten sudbine" na Kurir televiziji.

Inače, gledaoci Kurir televizije "Prsten sudbine" svakog radnog dana od 11 časova u emisiji "Puls Srbije" imaće priliku da osvoje poklone.

Nova, 13. epizoda obilovala je dramatičnim zapletima, a Jana je nepunih godinu dana od saobraćajne nesreće, na putu da svoj zlokobni plan konačno sprovede u delo.

Prsten sudbine, serija, Kurir TV
foto: Kurir TV

Dok je njena sestra Anja i dalje u komi, Jana uspeva da ubedi doktora da joj plastičnom operacijom izmeni lik i potpuno ga prilagodi sestrinom.

Naizgled savršena prevara ipak je razotrktivena, osim hirurga koji ju je operisao, Janu je razotkrio i Andrej, koji ju je presreo na hodniku. Saterana u ćošak, Jana mu je zapretila da je on, osim njene sestre u komi, njena najveća prepreka.

00:41

IMAM SAMO DVE PREPREKE U ŽIVOTU, TEBE I OVU BILJKU, NEKADA MOJU SESTRU Jana operacijom uzela sestrin lik, ali NIJE PREVARILA SVE

Seriju "Prsten sudbine" možete pratiti radnim danima u 15, a potom i u 22 časa, a za sve one koji tokom nedelje ne stižu da prate seriju, Kurir televizija je obezbedila pet epizoda zaredom nedeljom od 13 časova.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track