NEMA KRAJA ŠAKIRINIM NESREĆAMA: Crni niz se nastavlja! Pevačica ima novi PORODIČNI PROBLEM, situacija je OZBILJNA!
Foto: Profimedia

MORA DA ODLOŽI PLANOVE

NEMA KRAJA ŠAKIRINIM NESREĆAMA: Crni niz se nastavlja! Pevačica ima novi PORODIČNI PROBLEM, situacija je OZBILJNA!

Pop kultura -

Šakira poslednjih nekoliko meseci prolazi kroz težak period, a čini se kako lošim vestima nema kraja jer je njena majka Nidia Ripol završila u bolnici u Barseloni.

Strani mediji su prvo preneli da je doživela moždani udar, a onda su, pozivajući se na izvore bliske Šakiri, otkrili da su njeni zdravstveni problem povezani s teškom venskom trombozom.

Šakira se zasad nije oglasila o majčinom stanju, ali sigurno joj nije lako, pogotovo jer je prošle godine zbog zdravlja svog oca, Vilijama Mubaraka, odložila preseljenje u Majami sa sinovima, nakon što je raskinula s bivšim fudbalerom, Žerarom Pikeom.

Šakira
foto: AP

Očekivalo se da će 46-godišnja pevačica početkom godine otići iz katalonske prestonice na Floridu s 10-godišnjim sinom Milanom i 8-godišnjim Sašom, i to nakon potpisivanja ugovora o starateljstvu nad decom s bivšim fudbalerom Barselone.

Lekari su navodno otkrili zdravstveni problem Šakirine majke nakon što se prošle nedelje osećala loše i potražila lekarsku pomoć. Telemundo i španski mediji navode da je prošlog petka hitno primljena u bolnicu, ali je sada van životne opasnosti i očekuje se da će uskoro biti puštena kući. Još nije poznato hoće li to dovesti do novih odlaganja Šakirinih planova da s decom napusti Španiju.

Šakira
foto: Profimedia

Šakira i Pike potvrdili su krajem prošle godine da su potpisali ugovor o starateljstvu nad decom nakon dugotrajnih pregovora koji su završili maratonskim 12-časovnim sastankom s njihovim advokatima. Žerar, koji je novu ljubav pronašao s 23-godišnjom katalonskom lepoticom Klarom Čijom, prema ugovoru će provoditi vreme s decom tokom praznika.

Šakirina želja da se preseli u Majami, gde je pre živela i gde se nalazi deo njene porodice, smatra se glavnom tačkom spora u prethodnom neuspehu bivšeg para da sklopi vansudsku nagodbu. Par se razišao nakon više od decenije zajedničkog života, a o svemu su se oglasili i u zajedničkoj izjavi.

Šakira
foto: Profimedia

"Želimo da saopštimo da smo potpisali sporazum koji garantuje dobrobit naše dece i koji će biti ratificiran na sudu kao deo formalnog procesa. Naš jedini cilj je da im pružimo najveću sigurnost i zaštitu i verujemo da će se njihova privatnost poštovati. Cenimo iskazano interesovanje i nadamo se da deca mogu da nastave sa svojim životom uz potrebnu privatnost u sigurnom i mirnom okruženju", objavili su tada.

Šakira
foto: Instagram/shakira

Inače, Šakirin 91-godišnji otac hospitalizovan je u Barseloni prošle godine nakon nezgodnog pada, a nakon što je otpušten iz privatnog Medicinskog centra Teknon i stavljen pod profesionalnu kućnu negu 24 sata dnevno, proveo je Božić sa svojom ćerkom u katalonskoj prestonici.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track