DEVOJKA LJUBE BULAJIĆA JE ĆERKA POZNATOG GLUMAČKOG PARA: Zove se Jana i uspešna je balerina, ali je SADA napravila VELIKU PROMENU
Foto: Nenad Kostić

mladi i zaljubljena

DEVOJKA LJUBE BULAJIĆA JE ĆERKA POZNATOG GLUMAČKOG PARA: Zove se Jana i uspešna je balerina, ali je SADA napravila VELIKU PROMENU

Pop kultura -

Ljubomir Ljuba Bulajić, koga smo gledali u film u seriji "Zlatni dečko", pokazuje da veza na daljinu može savršeno da funkcioniše.

Ljubomir Bulajić, Jana Nenadović
foto: Privatna Arhiva

Dramski umetnik nekoliko godina je vezi sa balerinom i studetkinjom Janom Nenadović koja živi u Novom Sadu, a tih 70 kilometara njima ne predstavlja neki veliki problem.

Do pre godinu i po Jana je živela i radila u Nemačkom, pa je veza već izdržava prvi test. Ona uspela da ispunu svoj san i da upiše glumu kod Borisa Liješevića, a odrasla je u pravoj umetničkoj porodici okružena ljubavlju. Njen otac glumac Nenad Nenadović, preminuo tokom korone, a majka Snežana.

Mina Nenadović
foto: Ata Images

Dok je bila devojčica, i sama se pojavila pred kamerama, zajedno sa sestrom Minom, i to u veoma gledanoj emisiji "Fazoni i fore". I Mina je nastavila tim putem i postala glumica, a njena baza je sada Beogradsko dramsko pozorište.

Zaljubljeni par Ljuba i Jana svaki slobodan trenutak koristi da provede zajedno, a nedavno su otišli na kraće putovanje.

Kurir.rs

Bonus video:

04:42

70 GODINA SMO OVDE, I TU ŽELIMO DA OSTANEMO! Čuvena glumica ukazala na nepravdu nad pozorištem Boško Buha: PRISETILA SE I MANDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track