LEPA NEĆAKA LEDI DI UDAJE SE NA IMANJU GDE POČIVA DAJANA Otac nije došao da je podrži, a zbog brata je ostala bez MILIONA! (FOTO)
Foto: Manuele Mangiarotti/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia, k14 / Zuma Press / Profimedia

neverovatno

LEPA NEĆAKA LEDI DI UDAJE SE NA IMANJU GDE POČIVA DAJANA Otac nije došao da je podrži, a zbog brata je ostala bez MILIONA! (FOTO)

Pop kultura -

Nećaka pokojne princeze Dajane, ledi Amelija Spenser se uskoro udaje, a ona i njen verenik Greg Malet su već organizovali zabavu dobrodošlice u raskošnoj vili u južnoafričkom Kejptaunu.

Fotografije sa zabave je par podelio na svojim Instagram profilima.

Greg i Amilija u vezi su već 11 godina, od čega su tri vereni, a da je ludo zaljubljen u svoju buduću suprugu nije skrivao.

"Nikad nećeš prestati da me zasmejavaš. A ja tebe nikad neću prestati da gledam sa divljenjem", napisao je uz fotografiju na kojoj ga supruga grli oko vrata kraj bazena u dvorištu vile s pogledom na more.

Amilija Spenser, Amelija Spenser
foto: Printscreen/Instagram

Fotografiju mlade koja pozira na terasi s koje se vidi zalazak sunca objavila je i njena prijateljica Džasinta Spenser (koja im usprkos istom prezimenu nije u rodu).

"Najlepša zabava pre venčanja za tebe. Volim te svim svojim srcem", poručila je prijateljici.

No, iako se na fotografijama koje su gosti podelili na društvenim mrežama vidi njena sestra bliznakinja, Eliza, na njima nema njihovog oca, grofa Čarlsa Spensera, brata pokojne princeze Dajane.

Čarls se nije pojavio ni na venčanju svoje najstarije ćerke Kiti kad se udavala za svog 32 godine starijeg supruga, milijardera Majkla Luisa u julu 2021. godine pa su tako krenule glasine da nije u dobrim odnosima sa ćerkama iz prvog od svoja tri braka.

Umesto toga ledi Kiti je do oltara ispratio njen brat, Luis Spenser, naslednik porodičnog imanja i titule.

"Kiti i Čarls su bili bliski dok je ona odrastala, ali njihov odnos je zahladneo i udaljili su se nakon što je on oženio svoju treću suprugu Karen 2011. godine", ispričao je ranije za Daily Mail izvor blizak porodici.

Amilija Spenser, Amelija Spenser
foto: Printscreen/Instagram

Zanimljivo je istaknuti da, iako Čarls Spenser ima sedmoro dece, Kiti, Elizu, Ameliju i Luisa s prvom suprugom, Edmunda i Laru s drugom suprugom i osmogodišnju Šarlot iz trećeg braka, samo će Luis naslediti porodično bogatstvo.

Razlog tome je kontroverzna tradicija muške primogeniture, odnosno običaja da najstarije muško dete dobije porodičnu imovinu i aristokratsku titulu, zato su njegove sestre eliminisane iz nasledstva samo zato što su žene.

Premda ovaj običaj mnogi smatraju zastarelim, ali njegova sestra Kiti bratu je pružila podršku.

"Primogenitura može biti zeznuta tema jer se vremena menjanju, a sa njima se menjaju i stavovi. Mi smo odrasli znajući da će Luis biti naslednik i mislim da će on tu napraviti neverovatan posao", rekla je Kiti.

Luis, kog mediji redovno upoređuju sa princem Harijem, za razliku od svojih sestara, izbegava pažnju i jako drži do svoje privatnosti. U Britaniji se smatra jednim od najpoželjnijih neženja jer ima slavno ime, veliko bogatstvo i veze u kraljevskoj porodici.

Njihova imovina nije mala i procenjuje da je Dajanin brat, grof Čarls Spenser, "težak" oko 154 miliona dolara, a ima imanje Altorp u Vest Nortamptonširu koje se proteže na oko 5,300 hektara.

Sama kuća ima neverovatnih 9290 kvadrata i sastoji se od devedeset soba, a princeza Dajana je u njoj odrasla i živela sve dok se nije udala za Čarlsa 1981. godine. Na imanju, na malenom ostrvu na jezeru, nalazi se i Dajanin grob, a britanski mediji nagađaju da bi Amelija trebalo da se uda upravo na tom imanju.

Čarls Spenser
foto: Gareth FULLER / AFP / Profimedia

- To je naša dedovina i naša porodična kuća već generacijama. Bolje mesto za venčanje sa stilom teško mi je i zamisliti - izjavila je ranije Amelija u razgovoru za nedeljnik "Hello".

- Strastvena sam osoba, kao i moja pokojna tetka, verujem da sam tu osobinu nasledila od nje - otkrila je manekenka u istom intervjuu.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track