Najnovije vesti

ŠOK OBRT NA SUĐENJU SLAVNOJ GLUMICI: Porodica čoveka koji tvrdi da mu je OŠTETILA MOZAK iznela detalje koji bacaju NOVO SVETLO
Foto: LAW&CRIME / Planet / Profimedia

KAŽU DA JE EMOCIONALNI ZLOSTAVLJAČ

ŠOK OBRT NA SUĐENJU SLAVNOJ GLUMICI: Porodica čoveka koji tvrdi da mu je OŠTETILA MOZAK iznela detalje koji bacaju NOVO SVETLO

Pop kultura

Na drugom danu suđenja u građanskoj parnici između Gvinet Paltrou i Terija Sandersona, piše britanski The Mirror, moglo se čuti od svedoka kako je penzionisani optičar i pre incidenta 2016. bio poznat kao emocionalni zlostavljač koji lako plane i razljuti se.

Naime, Sanderson je tužio slavnu glumicu nakon nesreće na skijanju, tražeći odštetu od 300 hiljada američkih dolara za "povredu mozga, četiri slomljena rebra i druge ozbiljne povrede". Paltrou je u međuvremenu podnela protivtužbu, u kojoj traži naknadu pravnih troškova i odštetu od jednog dolara.

Teri Sanderson
foto: Rick Bowmer, Pool / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Advokati glumice nominovane za Oskara, juče su tako pročitali iskaz koji je dala ćerka Terija Sandersona, Dženi Sanderson, tokom unakrsnog ispitivanja svedoka dr Vendela Džibija.

Radiolog je ranije posvedočio da je Sanderson (76) imao zategnut odnos sa svojom porodicom nakon nesreće u odmaralištu Dir Veli u Park Sitiju.

Zato je tokom unakrsnog ispitivanja, advokat Džejms Egan upitao da li je dr Džibi upoznat s tvrdnjama iz iskaza gospođe Sanderson, u kojima ona svog oca opisuje kao dominantnu osobu koja se lako frustrira. U svom svedočenju tvrdila je da se nije osećala voljenom od svog oca pre nego što je opisala kako je verbalno zlostavljao nju i njenu majku. Takođe je ispričala kako s ocem nije imala vezu 13 godina.

Gvinet Paltrou
foto: Anna Pocaro / London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dr Džibi je rekao kako ne može da se seti svih detalja iskaza, ali je rekao da zna kako je Sanderson bio ljut na čoveka za kog se tvrdi da ima aferu s njegovom ženom. Tvrdilo se da je Sanderson udario drugog čoveka, ali dr Džibi je rekao da misli da je takvo ponašanje "netipično" za tužitelja, ostajući pri stavu da se odnos Sandersona s njegovom porodicom samo pogoršao nakon nesreće.

Takođe je rekao da povrede koje je zadobio Sanderson verovatno nisu nastale tako što se on zabio u nju. Očekuje se da će suđenje trajati do osam dana i smatra se da će Paltrou biti pozvana da svedoči.

Prvog dana suđenja, Lorens Bahler, koji zastupa Terija Sandersona, nazvao je ponašanje gospođe Paltrou u vreme incidenta "nepromišljenim".

Počeo je: "Dame i gospodo... rastreseni skijaši uzrokuju nesreće, optužena Gvinet Paltrou je znala da je gledanje u planinu i u stranu dok se spušta niz planinu opasno. Gledala je negde drugde naslepo skijajući niz planinu. To je bilo nepromišljeno."

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:18

BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM! Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja