ĆERKA DŽEJ LO JE ZBOG IZGLEDA NA METI ODVRATNIH KOMENTARA: Svi joj zameraju jednu stvar, a sada je uhvaćena da se SMEJE! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Youtube

uhvaćene na koncertu

ĆERKA DŽEJ LO JE ZBOG IZGLEDA NA METI ODVRATNIH KOMENTARA: Svi joj zameraju jednu stvar, a sada je uhvaćena da se SMEJE! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica i glumica Dženifer Lopez ponosna je majka blizanaca Eme Maribel Munjiz i Maksimiliana Davida Munjiza, s kojima provodi svaki slobodni trenutak, a ovih su dana paparaci su je snimili u izlasku sa ćerkom.

Dženifer Lopez
foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

52-godišnja Dženifer i 15-godišnja Ema bile su zajedno na koncertu američke pevačice SZA-e u Inglvudu u Kaliforniji, gde su ih pri dolasku dočekali i snimili paparaci.

Latino diva i njena mezimica nisu bile raspoložene za poziranje, ali s lica nisu skidale osmehe i čini se da su jedva čekale da koncert počne. Dženifer se pojavila u trendi širokim farmerkama i bundi, dok je Ema odabrala široke zelene pantalobe, sivu majicu kratkih rukava i patike.

Dženifer Lopez, ćerka Ema
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gde god da se slavna majka i ćerka zajedno pojave, izazovu velik interes, a mnogima je zanimljivo što tinejdžerka ima potpuno drugačiji stil od majke i tera po svom.

Zbog toga je, nažalost, u nekoliko prilika bila izložena zlim i ružnim komentarima na društvenim mrežama, gde joj dežurni dušebrižnici zameraju što se nije više ugledala na mamu i kopirala njen stil.

Dženifer Lopez, ćerka Ema
foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, poznato je da Ema voli da nosi mušku odeću i frizure, a onima koji su očekivali da ćerka slavne džej Lo bude njena tačna kopija se njen stil nije svideo i često su je vređali po društvenim mrežama, a neretko se komentarisalo i da je devojčica transrodna.

Njena majka o tome godinama nije progovarala, ali je na jednom zajedničkom nastupu u Los Anđelesu diva se, dok je govorila o ćerki, Emi obraćala koristeći rodno neutralnu zamenicu "they", odnosno "oni".

No, s obzirom na slavne roditelje i medijsku pažnju koju dobija već godinama, porodica je to koja se na takve komentare sigurno ni ne obazire.

Dženifer Lopez, ćerka Ema
foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer je ćerku Emu, kao i njenog brata blizanca Maksimilijana, dobila s bivšim suprugom i pevačem Markom Entonijem, od kog se razvela 2014. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i zajedno odgajaju decu.

Pevač je to i sam potvrdio u svojim intervjuima, u kojima je priznao kako se divi njenoj sposobnosti da vidi i razume stvari pre nego što se dogode.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:14

DECA SVE ČEŠĆE IMAJU ZDRAVSTVENE PROBLEME I TO ZBOG OVOGA ! Stručnjaci otkrili jedini način kako da sprečite najgore bolesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track