RAZVODI SE NAJPOZNATIJA PLAVUŠA POSLE 12 GODINA BRAKA! Vest podelila sa 30.000.000 ljudi: Doneli smo tešku odluku... (FOTO)
Foto: Profimedia

tužno

RAZVODI SE NAJPOZNATIJA PLAVUŠA POSLE 12 GODINA BRAKA! Vest podelila sa 30.000.000 ljudi: Doneli smo tešku odluku... (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Riz Viterspun se razvodi od muža Džima Tota posle 12 godina braka, a ona je tu vest podelila sa svojih skoro 30.000.000 pratilaca na Instagramu.

Riz Viterspun
foto: Profimedia

- Podelićemo vesti lične prirode... Sa velikom pažnjom i obzirnošću, posle mnogo razmišljanja, doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Zajedno smo uživali u toliko divnih godina i idemo napred sa velikom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili... - napisala je glumica.

Riz je dodala da je njen i Džimov najveći prioritet njihov 10-ogodišnji sin Tenesi i "cela naša porodica dok se krećemo kroz sledeće životno poglavlje".

Ona je zaključila: "Ove stvari nikada nisu lake i izuzetno su lične. Zaista cenimo poštovanje privatnosti naše porodice u ovom trenutku".

Ova vest dolazi samo dva dana pre 12. godišnjice ovog para (26. mart).

Tot (52) i Viterspun su se venčali 2011. na njenom ranču u Kaliforniji nakon što su bili zajedno oko godinu dana.

Riz je našoj publici najpozantija po filmu "Pravna plavuša" i kao Džun Karter u filmu "Walk the line" za koji je dobila Oskara za najbolju glumicu sa Hoakinom Finiksom koji je glumio Džonija Keša, zatim "Sweet home Alabama".

(Kurir.rs/Page Six)

Bonus video:

04:42

70 GODINA SMO OVDE, I TU ŽELIMO DA OSTANEMO! Čuvena glumica ukazala na nepravdu nad pozorištem Boško Buha: PRISETILA SE I MANDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track