SLAVNI GLUMAC UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA ŽENU: Zadobila POVREDE GLAVE I VRATA, evo šta je rekla policiji
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

MARVELOVA ZVEZDA

SLAVNI GLUMAC UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA ŽENU: Zadobila POVREDE GLAVE I VRATA, evo šta je rekla policiji

Pop kultura -

Glumac Džonatan Mejdžors uhapšen je nakon što je navodno napao suprugu tokom porodične svađe.

Njujorška policija objavila je saopštenje u kojem se navodi da su Mejdžorsa priveli nakon što su primili prijavu o ženi s lakšim povredama, koja je prevezena u bolnicu. Govoreći za "The Hollywood Reporter", glumčev predstavnik je rekao: "Nije učinio ništa loše. Radujemo se što ćemo raščistiti njegovo ime i ovu situaciju."

Džonatan Mejdžors
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Prema policijskom saopštenju, vlasti su pozvane u stan u njujorškom Čelsiju nakon što su odgovorile na poziv u kojem je muškarac bio uključen u porodičnu svađu sa ženom. Žena je policiji rekla da je napadnuta, te je, kako stoji u saopštenju, zadobila lakše povrede vrata i glave i prebačena u bolnicu.

"Žrtva je obavestila policiju da je napadnuta. Policajci su stavili 33-godišnjeg muškarca u pritvor bez opiranja. Žrtva je zadobila lakše povrede glave i vrata i prevezena je u bolnicu u stabilnom stanju", rekao je portparol njujorške policije u izjavi za "Associated Press". Muškarac, kojeg je policija identifikovala kao Mejdžorsa, nakon hapšenja više nije u policijskom pritvoru.

Mejdžors se nedavno pojavio u Marvelovom "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" u ulozi Kanga, a navodno će ponovo glumiti u drugoj sezoni Lokija, nakon što je debitovao kao Kang u prvoj sezoni serije. Najznačajnija nedavna uloga bila mu je ona Demijana Andersona u trećem delu filmske franšize "Creed".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track