ŠAKIRA UZVRAĆA UDARAC: Pevačica se seli u Majami zbog MISTERIOZNOG MUŠKARCA? Ceo svet bruji o njenom NOVOM DEČKU
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

ŽURI JOJ SE

ŠAKIRA UZVRAĆA UDARAC: Pevačica se seli u Majami zbog MISTERIOZNOG MUŠKARCA? Ceo svet bruji o njenom NOVOM DEČKU

Pop kultura -

Šakira planira selidbu u Majami, gde će povesti i sinove koje je dobila s bivšim partnerom Žerarom Pikeom, a španski mediji prenose kako je navodno tamo pronašla i novu ljubav.

46-godišnja kolumbijska pevačica seli se na Floridu nakon što su ona i Pike potpisali ugovor o starateljstvu nad decom, nakon što su se rastali jer se on zaljubio u Klaru Čiju Marti. Njeni obožavatelji sada nagađaju da li će napustiti Barselonu s 10-godišnjim Milanom i 8-godišnjim Sašom na kraju školske godine odnosno u junu ili u sledećih nekoliko dana nakon što je objavljeno da planira da se odseli 1. aprila.

Portal OK Diario kaže da bi sada mogla da ima još jedan razlog da ubrza preseljenje u Majami, i to zbog tajanstvenog čoveka kog je upoznala pre nekoliko meseci.

"Čini se da je kolumbijska pevačica pronašla novu ljubav s tajanstvenim muškarcem kojeg je navodno upoznala u Majamiju i s kojim je u kontaktu četiri meseca", piše OK Diario.

Portal nije ponudio više detalja, osim što su potvrdili da misteriozni muškarac nije Antonio de la Rua, s kojim se zabavljala pre nego što je upoznala Pikea na Svetskom prvenstvu 2010. godine.

Klara Čija Marti, Žerar Pike, Đerar Pike
foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Šakira zasad nije ništa komentarisala, a nije se oglasio ni njen medijski predstavnik.

Očekivalo se da će pevačica početkom godine otići iz katalonske prestonice na Floridu s 10-godišnjim sinom Milanom i 8-godišnjim Sašom, i to nakon potpisivanja ugovora o starateljstvu nad decom s bivšim igračem Barselone.

Šakira
foto: AP

Međutim, lekari su navodno otkrili zdravstveni problem Šakirine majke nakon što se prošle nedelje osećala loše i potražila lekarsku pomoć. Telemundo i španski mediji navode da je prošlog petka hitno primljena u bolnicu, ali je sada van životne opasnosti i očekuje se da će uskoro biti puštena kući. Još nije poznato hoće li to dovesti do novih odlaganja Šakirinih planova da s decom napusti Španiju.

Šakira i Pike potvrdili su krajem prošle godine da su potpisali ugovor o starateljstvu nad decom nakon dugotrajnih pregovora koji su završeni maratonskim 12-časovnim sastankom s njihovim advokatima, prema kom će on provoditi vreme s decom tokom praznika.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track