NOVI UDARAC ZA KEJT MIDLTON: Prvo ju je SVEKAR PONIZIO, a sad je ponovo NAIŠLA NA ZID! Nova princeza pred VELIKIM PROBLEMOM
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

LOŠA SREĆA

NOVI UDARAC ZA KEJT MIDLTON: Prvo ju je SVEKAR PONIZIO, a sad je ponovo NAIŠLA NA ZID! Nova princeza pred VELIKIM PROBLEMOM

Pop kultura -

Nedugo nakon smrti kraljice Elizabete II, Kejt Midlton ostala je bez privatne sekretarice, kada je njena dugogodišnja desna ruka, diplomatkinja Hana Kokbern Lodži, dala ostavku.

Međutim, čini se da neuspešna potraga za njenom zamenom i dalje traje. Naime, poziciju je privremeno preuzela pomoćnica Natali Berous, koja se u Kejtinom timu nalazi od 2017. godine. Ipak, Kejt na ovoj poziciji želi osobu s najvišim kvalifikacijama, a smatrala je da će je ispuniti 51-godišnja stručnjakinja za odnose s javnošću i bivša pomoćnica slavnog kuvara Džejmija Olivera - Elison Korfiel.

Međutim, čini se da je odlučila da odbije ovu veoma traženu poziciju, a razlog je prevelika medijska eksponiranost koju bi s njom dobila.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, u poslednje vreme Kejt se susreće s veoma neprijatnim situacijama, a poslednja je posebno zaintrigirala svetsku javnost. Naime, kralj Čarls III je, nakon meseci šuškanja o tajnoj vezi svog sina Vilijama i Sare Rouz, markize od Čolmondeleja, odlučio da nagradi nju i njenog muža, te im je ponudio nove titule.

Zbog svega se mogu pročitati komentari da se "istorija ponavlja", jer ono što je kralj nekad radio princezi Dajani, sada radi svojoj snaji, Kejt Midlton.

kraljevska porodica, Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam, kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, sedmi markiz od Čolmondeleja, Dejvid i njegova supruga Sara Rouz Henberi prve su komšije princa Vilijama i Kejt na imanju Sandringam. Kralj im je sada ponudio nove titule u kraljevskoj porodici, odnosno unapredio je par.

Dejvid Roksevidž i njegova supruga Rouz vratiće svoj status nakon što je on prošle godine zamenjen na mestu lorda Velikog komornika. Markiz će sada služiti kao kraljev lord u čekanju. Na novom mestu Dejvid će prisustvovati važnim državnim i kraljevskim prilikama i predstavljati monarha na zvaničnim događajima kada bude pozvan. Čarlsov potez je "šamar" njegovoj snaji jer je, prema mišljenju ljudi, ponovo uzdigao ljubavnicu kao što je to nekad radio s Kamilom dok je bio u braku s princezom Dajanom.

Dejvid Roksevidž i Sara Rouz Henberi
Dejvid Roksevidž i Sara Rouz Henberifoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Priče o njihovoj aferi kruže već neko vreme. Prvi put kada su se glasine pojavile bilo je kada je Midlton bila trudna s njihovim trećim detetom, danas trogodišnjim princem Luisom. Tada je šuškanja u medijima Vilijam ugušio pretnjama da će ih tužiti, međutim, korisnike Tvitera nije bilo tako lako ućutkati, a sada, dve godine kasnije, ponovo su otvorene neke stare "rane".

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track