BRAČNA KRIZA NAKON 10 MESECI? Pevačica se trudi da ODGLUMI IDILU, a od muža POBEGLA u drugu državu! Skinula i VERENIČKI PRSTEN
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

NEVOLJE U RAJU

BRAČNA KRIZA NAKON 10 MESECI? Pevačica se trudi da ODGLUMI IDILU, a od muža POBEGLA u drugu državu! Skinula i VERENIČKI PRSTEN

Pop kultura -

Prošlo je 10 meseci od "sudbonosnog da" Britni Spirs (41) i Sema Asgarija (28), a čini se da se već suočavaju s bračnim problemima.

Kako prenose strani mediji, pevačica je snimljena pre nekoliko dana u Los Anđelesu kako se ukrcava u privatni avion bez supruga i nije imala ni venčani prsten na ruci. Paparaci su je fotografisali dok je izlazila sa zadnjeg sedišta auta, a nosila je kratke pantalone, majicu i sako te je obula papuče.

Imala je raščupanu kosu, a u rukama je nosila torbu i plišanog medveda.

Britni Spirs
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema pisanju stranih medija, Britni uživa u odmoru u Meksiku sa svojim dugogodišnjim menadžerom Kejdom Hadsonom, s kojim deli fotografije i videe na svom Instagram profilu.

Ovog četvrtka je i njen suprug Sem snimljen u šetnji kalifornijskim gradom Tauzand Ouksom i takođe nije imao venčani prsten.

Inače, par se venčao u junu prošle godine nakon pet godina veze i godinu dana nakon što su se verili. Mnogi nisu naklonjeni Asgariju i smatraju da "koristi pevačicu kao svoj privatni bankomat". Ipak, otkriveno je da je Spirs zaštitila svoje bogatstvo od njega.

Anđelka Prpić
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mladenci su potpisali "čvrst" predbračni ugovor koji ide u prilog pevačici i štiti svu zaradu koju je stekla pre venčanja, otkrili su izvori bliski Britni.

Spirs i Asgari objavili su veridbu 12. septembra 2021. Ubrzo nakon toga, Asgari je objavo priču na Instagramu šaleći se o sklapanju predbračnog ugovora sa Spirs.

"Hvala svima koji brinu o predbračnom ugovoru! Naravno, imaćemo 'čvrst' predbračni ugovor kako bismo zaštitili moju kolekciju džipova i cipela ako me jednog dana izbaci na ulicu", napisao je.

Sem Ašgari, Britni Spirs
foto: Profimedia

Neki su se zabrinuli da Sem želi da izvuče korist i komentarisali su da je u zanimljivom trenutku zaprosio pevačicu, odnosno nakon što je postala slobodna i njen otac Džejmi Spirs ne nadzire više njene finansije.

Britni, čija se imovina procenjuje na više od 60 miliona dolara, upoznala je Asgarija u oktobru 2016. na snimanju spota za svoju pesmu "Slumber Party", a glumio je muškarca koji joj se sviđa.

Britni Spirs
foto: Instagram/britneyspears

"Bio sam uzbuđen što imam priliku da upoznam jednu od najvećih umetnica svih vremena. Osećao sam leptiriće u stomaku. Pokušao sam da se našalim kada me je pozdravila i rekla da joj je ime Britni. Odgovorio sam joj pitanjem: 'Izvini. Koje je ono tvoje ime?' Pokušavao sam da budem duhovit, ali mislim da niko nije shvatio moju šalu", ispričao je lični trener za časopis Men’s Health 2018.

Raspričali su se oko scog omiljenog jela, sušija i razmenili brojeve, te je Sem izveo Britni na sastanak. Asgari je u nemilosti obožavatelja pevačice i više puta je snimljen u društvu misterioznih žena.

Sem Asgari, Britni Spirs
foto: Profimedia

Podsetimo, Spirs iza sebe ima dva braka. Za Džejsona Alena Aleksandera se udala 2004. u kapelici u Las Vegasu. Njihov brak je trajao samo 55 sati, a Britni je nedavno otkrila da ju je majka naterala da ga poništi.

Nakon toga se udala za plesača Kevina Federlajna, od kog se razvela nakon tri godine, 2007, a imaju sinove Šona i Džejdena, za čije su se starateljstvo borili.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track