NOVI SNIMCI BRUSA VILISA RASPLAKALI FANOVE ŠIROM SVETA: Njegova supruga objavila trenutke koji RAZARAJU DUŠU, a povod je dirljiv
Foto: Instagram

CELA PORODICA JE UZ NJEGA

NOVI SNIMCI BRUSA VILISA RASPLAKALI FANOVE ŠIROM SVETA: Njegova supruga objavila trenutke koji RAZARAJU DUŠU, a povod je dirljiv

Pop kultura -

Supruga legendarnog glumca Brusa Vilisa, Ema Heming objavila je na Instagramu emotivan video povodom rođendana njihove starije ćerke Mejbel Rej.

"Srećan 11. rođendan, Mejbel Rej! Tvoja energija je zarazna. Svojim osmehom i toplinom možeš da osvetliš celu sobu. Lepo je svedočiti kako voliš i brineš za svoju porodicu i prijatelje. Nastavi da sijaš, ljubavi moja i uvek imaj na umu da treba da živiš", napisala je Ema.

Na videu se mogu videti dirljivi trenuci Brusa s ćerkom s Mejbel, koji su mnoge raznežili i pridružili su se čestitkama. "Pogledaj sve te predivne uspomene", "Mejbel je osoba koja je zahvaljujući divnim roditeljima", neki su od komentara.

Inače, Brus i Ema su u braku od 2009, a osim Mejbel imaju i ćerku Evelin Pen (8). Manekenka u poslednje vreme sve češće deli porodične trenutke na Instagramu i zahvaljujuje se na silnoj podršci koju dobija nakon što je njenom suprugu nedavno dijagnostikovana frontotemporalna demencija. Prošle godine su mu lekari rekli da ima afaziju, zbog čega je napustio glumu.

Vilis je prošlog meseca proslavio 68. rođendan i tim povodom su mu sadašnja supruga, Ema Heming (44), i bivša supruga, Demi Mur (60), posvetile objave na Instagramu.

"On je čista ljubav. Jako je voljen. I uvek ću ga voleti. Srećan rođendan, slatko moje. Moja rođendanska želja za Brusa je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama jer će njegova osetljiva duša u znaku Ribe to osetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete za njega", napisala je Ema.

Svoju čestitku mu je uputila uz predivan video koji se sastoji od brojnih Brusovih radosnih trenutaka s njom i ćerkama, a kao muzičku podlogu je stavila pesmu "As" od Stivija Vondera. "Drži se, nisi sama", "Najbolji tata ćerkama ikad. Molitve za ovog dečka slavljenika i njegove devojke", 'Hvala što ga deliš s nama", "Dirnuta sam tobom i ljubavlju koju svakog dana pružaš svom suprugu", komentarisali su njeni pratioci.

Demi Mur je objavila snimak na kome Brus pozira s njihovim ćerkama Rumer, Talulom i Skaut, a pokazala je i deliće proslave svog bivšeg supruga. Naravno, prisutne su bile i njegova supruga Ema i njihove dve ćerke Evelin i Mejbel. Može se videti i koliko je glumac ostario poslednjih meseci.

"Srećan rođendan, BW! Drago mi je što smo mogli da te proslavimo danas. Volim te i volim našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama - svi ih osećamo", napisala je Demi.

"Kakav sjajan primer porodičnih odnosa razvedenih roditelja. A kakav primer prave ljubavi bivše supruge koja najviše od svega misli na svoju decu. Definitivno životni cilj. Ubila bih da to imam. Srećan rođendan, Brus, stvarno si blagosloven", "I najmanja stvar je najveća stvar. Obično kada osoba pati od frontotemporalne demencije ne seća se značaja duvanja svećica. I učinio je to bez da mu je rečeno. Čak je komentarisao i psa. Definitivno je bio lucidan i učesnik trenutka. Tako mi je drago da vidim ovo! Srećan rođendan, Brus", komentarisali su njeni pratioci.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track