BRUTALNO ZGODNA MAJA UKROTILA LEONARDA DIKAPRIJA? Večiti zavodnik ima NOVU DEVOJKU, zbog nje je prekršio SVOJE STROGO PRAVILO
Foto: Profimedia

NOVA LJUBAV

BRUTALNO ZGODNA MAJA UKROTILA LEONARDA DIKAPRIJA? Večiti zavodnik ima NOVU DEVOJKU, zbog nje je prekršio SVOJE STROGO PRAVILO

Pop kultura -

Britanski mediji pišu kako je voditeljka "Love Islanda" Maja Džama (28) u vezi s američkim glumcem Leonardom Dikaprijem (48). Zabavljali su se u februaru u Londonu, te su se družili i prošlog meseca u Njujorku. Navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a Leo je Maji kao znak pažnje slao i ruže.

Paparaci su ih ulovili prošlog meseca kako zajedno izlaze iz pariskog kluba Le Piaf. Sada planiraju više vremena da provode jedno s drugim.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

"Maja i Leo su u kontaktu i bili su na nizu sastanaka. Oboje su nedavno izašli iz dugih veza, tako da nijedno od njih ne žuri ni sa čim – zabavljaju se i videće kako će to ići. Oni žive u različitim zemljama i Maja je već imala vezu na daljinu i zna da je to teško, tako da rešavaju stvari dan po dan. Leo joj se svakako udvarao, voli da provodi vreme s njom”, rekao je izvor blizak paru.

Leo je ljubio niz manekenki

Prošlog avgusta Maja je raskinula veridbu s australijskim košarkašem Benom Sajmonsom (26) nakon što su godinu dana proveli zajedno. Pre toga imala je četvorogodišnju vezu s reperom Stormzijem (29), koju su nakratko obnovili prošle jeseni. S druge strane, Leo je raskinuo petogodišnju vezu s modelom Kamilom Moron (25). Glumac je ljubio modele Žizel Bundšen (42), Bar Refaeli (37), Toni Garrn (30) i Điđi Hadid (27).

Maja je u januaru rekla: “Nemam svoj tip muškarca - ako pogledate moje bivše, svi su prilično različiti. Ako mi se neko sviđa, neću kriti svoja osećanja."

Kada su Leove žene u pitanju, postoji takozvani "klub 25". Naime, nijedna od glumčevih ljubavi nije imala više od 25 godina, a kada bi ih napunila, veza bi se naprasno prekinula, a holivudski zavodnik bi odmah tražio dalje. Činjenica da Maja ima 28 mnogo govori o zaljubljenosti zvezde "Titanika".

(Kurir.rs/ The Sun)

Bonus video:

02:50

NJEN OSMEH SVE GOVORI POSLE OPERACIJE NA TAJLANDU I REHABILITACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track