MEGAN MARKL JEDAN POTEZ ODAO: Skovala plan kako da vrati ono što je PRE VENČANJA morala da ZABORAVI! Ovo su DETALJI!
Foto: Shutterstock Editorial/Profimedia

ŽELI NAZAD STARU SLAVU

MEGAN MARKL JEDAN POTEZ ODAO: Skovala plan kako da vrati ono što je PRE VENČANJA morala da ZABORAVI! Ovo su DETALJI!

Pop kultura -

Megan Markl mogla bi uskoro da se nađe u nekim istaknutim i većim holivudskim ulogama, i to zahvaljujući svojim novim vezama, iako se zbog ulaska u kraljevsku porodicu odrekla glumačke karijere, prenose strani mediji.

Megan se proslavila zahvaljujući ulozi Rejčel Zejne u seriji "Suits", a sada je navodno angažovala holivudskog agenta Adama Lininga, koji je radio s voditeljkom Elen Dedženeres i glumicom Nikol Kidman, i to kako bi joj pomogao da se vrati glumačkoj karijeri.

- Navodno, angažovanjem Adama Lininga, poznatog i kao "holivudskog popravljača", Megan bi mogla ponovo da traži svoje mesto u Holivudu. Gluma je ono što je vežbala i radila, stoga je moguće da će imati epizodnu ulogu u filmu ili čak na televiziji", izjavio je jedan vodeći stručnjak za publicitet slavnih za The Mirror.

Megan Markl
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, stručnjakinja za odnose s javnošću Maja Rijaz rekla je da je malo verovatno da ćemo videti Megan u dugoročnijim ulogama poput Rejčel Zejne.

- Sumnjam da bi se vratila bilo kojoj dugotrajnijoj ulozi poput one u seriji "Suits" ili bilo koje druge serije. Ako je istina da je angažovala Adama Lininga, onda sam sigurna da možemo očekivati ​​neke istaknute holivudske uloge", izjavila je Maja.

Uz to je naglasila i da smatra kako je malo verovatno da će Megan napustiti svoju strast prema pomaganju drugima.

Megan Markl
foto: Profimedia

- Uz sve što Megan radi, milosrđe će joj ostati blisko. Neće napustiti dobrotvorni rad zbog bavljenja nečim drugim - rekla je Maja.

Meganina popularnost bila je na vrhuncu tokom prikazivanja "Suitsa", a jedan od njenih bivših kolega, Kolin Grafton rekao je da je imala gomilu obožavatelja koji su je često čekali da je upoznaju nakon snimanja.

On se pojavio u seriji tokom šeste sezone i rekao da Megan ima mnogo obožavatelja.

Megan Markl
foto: Profimedia

- Mislim da je tek počela da izlazi s Harijem u to vreme, ali već je imala puno obožavatelja koji su je čekali ispred studija - otkrio je Kolin za The Mirror.

Megan je uloga Rejčel umalo promakla jer je ranije priznala da je umalo zabrljala na audiciji.

Pišući na svom nekadašenjem blogu The Tig, vojvotkinja od Saseksa priznala je da je zaboravila svoj tekst i da je na kraju slomljena srca nazvala svoju agenticu da joj kaže da neće dobiti ulogu.

Megan Markl
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Stalno sam zaboravljala svoje reči, bila sam rastresena i uprskala sam, što je sr*nje jer sam ovo stvarno želela. Stvarno mi se sviđa Rejčel. Ali pobrkala sam sve, htela sam to i izgubila sam šansu. Barem tako mislim", priznala je tada Megan.

Ipak, na njenu sreću, dobila je ulogu i postigla veliki uspeh.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track