DETALJI VEZE MIME KARADŽIĆA I 35 GODINA MISTERIOZNE MLAĐE DEVOJKE: Evo gde su se upoznali i kako je LJUBAV planula između njih!
Foto: Damir Dervišagić

fatalni susret

DETALJI VEZE MIME KARADŽIĆA I 35 GODINA MISTERIOZNE MLAĐE DEVOJKE: Evo gde su se upoznali i kako je LJUBAV planula između njih!

Pop kultura -

Glumca Milutina Mimu Karadžića (67) javnost je oduvek doživljavala kao velikog zavodnika i večitog neženju (mada je on već jednom bio u braku) a on već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa 35 godina mlađom koleginicom Natašom Stanišić.

Laž, predstava, premijera, Mima Karadžić
foto: Damir Dervišagić

Javnost je za ovaj odnos saznala polovinom marta, kada se par pojavio zajedno na snimanju emisije "Nikad nije kasno" na Košutnjaku, gde se on našao u ulozi člana žirija.

Pre nekoliko večeri ponovo su se pojavili zajedno na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu i tom prilikom glumac se nije odvajao od svoje lepše polovine.

Laž, predstava, premijera
foto: Damir Dervišagić

Nataša Stanišić je hrabro zakoračila u svet glume pre nekoliko godina, kada se upisala na Fakultet savremenih umetnosti u Beogradu, a već je ostvarila značajnu ulogu u pozorišnoj predstavi "Poetesa" prema tekstu i u režiji Vide Ognjenović.

Milutin Mima Karadžić, Mima Karadžić, Mima Karadzic
foto: Damir Dervišagić

Ovaj komad se igra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, a odnedavno publika ima prilike da je gleda u novoj seriji Žarka Jokanovića "Zakopane tajne", gde tumači lik misteriozne Ivone u invalidskim kolicima, u koju se zaljubljuje bogataš.

Par često izlazi zajedno, šetaju, uživaju u ručkovima, ali popularni glumac još uvek nije javnosti potvrdio da su vezi, već lepu Natašu predstavlja kao svoju blisku prijateljicu. Upoznali su se na snimanju serije "Zakopane tajne" i od tada su nerazdvojni, kaže izvor Kurira.

Podsetimo, glumac je 2017. godine planirao da stane na ludi kamen sa 33 godine mlađom Nevenom Matić, ali do venčanja ipak nije došlo. Iza sebe već ima brak, sklopio ga je 1992. godine s koleginicom Sunčicom Đurić, a trajao je nešto duže od dve godine.

(Kurir.rs/A. S.)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track