POZNATA RIJALITI ZVEZDA JEDVA OBUZDALA SVOJE OBLINE U KUPAĆEM: Deluje MOĆNO, a niko ne zna koje TRAGEDIJE su je zadesile u životu!
Ejzlin Horgan Valas, Foto: Printscreen/Instagram

od ovoga najviše strahuje

POZNATA RIJALITI ZVEZDA JEDVA OBUZDALA SVOJE OBLINE U KUPAĆEM: Deluje MOĆNO, a niko ne zna koje TRAGEDIJE su je zadesile u životu!

Pop kultura -

Ejzlin Horgan Valas uhvaćena je na plažama Meksika u neobičnom kupaćem kostimu, a na njenom telu su se ocrtavale linije na pregorelim delovima njenih atributa.

Ejzlin je poznata kao televizijska ličnost i glumica. Influenserka je ležala i hvatala sunčeve zrake, a ispod kostima koji je jedva obuzdavao njene atribute videle su se već pregorele linije staog kupaćeg kostima u kojem je naglo dobila boju.

Influenserka se mazala kremom za sunčanje, a kad je primetila paparace, počela je zavodljivo da se šeta po plaži te se fotografisala na jednoj ležaljci.

Ova plavuša britanskoj je javnosti poznata od 2006. godine kada je učestvovala u rijalitiju "Veliki brat", a prošle godine opet je dospela u medije nakon tragedije koja joj se dogodila.

U avgustu prošle godine doživela je spontani pobačaj. Podelivši srceparajuću vest, rekla je: ''Svaki put boli, ali ovaj put još više.''

Ova atraktivna plavuša imala je tri spontana pobačaja i rodila je mrtvorođenče, a doktori su ustanovili da pati od negativnog Resus-faktora, odnosno retke krvne bolesti koja ugrožava njene šanse da iznese trudnoću do kraja.

Kada je izgubila svoje peto dete, TV zvezda je bila slomljena.

U junu 2022. priznala je ono što je najviše brine.

''Stvarno počinjem da paničim da mi se to jednostavno neće dogoditi'', pre nego što je dodala da je svesna toga da njen ženski biološki sat polako otkucava.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track