PROCURILI DETALJI POZNANSTVA ŠAKIRE I PIKEOVE DEVOJKE: Evo gde su se upoznale, a sada jedan detalj na studentkinji BAŠ BODE oči!
Foto: Profimedia

ko bi rekao

PROCURILI DETALJI POZNANSTVA ŠAKIRE I PIKEOVE DEVOJKE: Evo gde su se upoznale, a sada jedan detalj na studentkinji BAŠ BODE oči!

Pop kultura -

Klara Čija Marti iz dana u dan sve više liči na Šakiru, kojoj se nekad divila i bila njena velika obožavateljka.

Penzionisani fudbaler Barselone Đerard Pike dodatnu slavu je stekao dugogodišnjom vezom s kolumbijskom pevačicom Šakirom s kojom ima dva sina, a poslednjih nekoliko meseci je na udaru javnosti zbog nove ljubavi.

Šakira
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Njegova nova veza s 24-godišnjom studentkinjom Klarom Čijom Marti ne silazi s naslovnica, a sada se priča kako se ona počela da se pretvara u kopiju svoje prethodnice. Naime, nakon što je posvetlila kosu i promenila imidž, mnogi su zaključili da Klara čini sve što može kako bi oponašala superpopularnu Šakiru i da je bila njena velika obožavateljka pre veze s Pikeom.

Klara Čija Marti, Žerar Pike, Đerar Pike
foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Pikea su prvi put povezali s Klarom koja nalikuje Šakiri u avgustu prošle godine, dva meseca nakon što je objavljeno da se razišao s pevačicom.

Njih dvoje se poznavalo već neko vreme jer su zajedno radili u njegovoj kompaniji za produkciju događanja, Kosmos, a navodno je afera tako i započela. Na prvim zajedničkim fotografijama Pikea i Clare, ona je imala smeđa svezanu kosu, i bila je bez imalo šminke na licu, ali samo nekoliko meseci kasnije, zajedno su bili na jednom venčanju za koje je Klara posvetlila kosu u nijansu sličnu Šakirinoj.

Klara Čija Marti, Žerar Pike
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Dok je pre izgledala prilično skromno, njene najnovije fotografije pokazuju da sada s njom ipak radi tim koji brine o njenom imidžu. Kosa joj je sve češće besprekorno isfenirana, a šminka kao da je spremna da izađe na crveni tepih.

Žerar Pike, Klara Čija Marti
foto: Instagram/3gerardpique

Prema pisanju stranih medija Klara je bila obožavateljka Šakirinog stila pre nego što se upustila u vezu s njenim, sada bivšim partnerom, a već je poznato i da su se njih dve poznavale odranije.

Đerar Pike, Klara Čija Marti
foto: Europa Press Tv / Zuma Press / Profimedia

Časopis Semana je izvestio da je Šakira povremeno znala da navrati do firme Kosmos gde je Klara radila, a tu su se i upoznale. Klara je čak zamolila pevačicu da se zajedno fotografišu za uspomenu, rekavši joj da je obožavateljka njene muzike i da joj se divi, a u tom je trenutku već iskrilo između Klare i Pikea, prenosi Dnevnik.hr.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track