SPAVALI S ISTOM KOLEGINICOM TOKOM SNIMANJA FILMA, A NISU IMALI POJMA: Uporedila umeće slavnih glumaca U KREVETU i evo ko je bolji
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

ZAVELA IH ISTA LEPA KASKADERKA

SPAVALI S ISTOM KOLEGINICOM TOKOM SNIMANJA FILMA, A NISU IMALI POJMA: Uporedila umeće slavnih glumaca U KREVETU i evo ko je bolji

Pop kultura -

Glumac Tajris Gibson ispričao je u epizodi šoua “The Morning Hustle” da su on i pokojni glumac Pol Voker spavali s istom devojkom tokom snimanja filma “Paklene ulice”.

Gibson (44) je otkrio da on i Voker nisu tada bili svesni da su se obojica spetljali s kaskaderkom glumice Eve Mendes – Sindi Leon, još 2003. godine.

- Obojica smo joj davali komplimente svaki dan, ali nismo to spomenuli jedan drugom, ne znam ni sam zašto. Kasnije smo to rekli - ispričao je glumac, a prethodno je i sama Sindi progovorila o tome.

Tajris Gibson
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Tajris je u krevetu bio seksi i otkačen, dok je Pol bio sladak i pun ljubavi. Tajris je bio muževniji, ali Pol je isto bio dobar, nije mu bio mali, nisam se žalila - rekla je 2015. u razgovoru za "In Touch Weekly".

Voker (40) je preminuo 2013, kada je njegov prijatelj Rodžer Rodas (38) izgubio kontrolu nad svojim "poršeom", te se zabio u drvo, pri čemu su obojica na mestu poginuli.

Pol Voker
foto: Profimedia

Postojala je još jedna žena u Gibsonovom životu koja je volela Vokera – njegova devojka Zeli Timoti.

Par se prošlog meseca pojavio na Instagram lajvu, gde su progovorili o detaljima svoje veze. Na pitanje kako su se upoznali, Gibson je ispričao da je odlučio da se javi infleunserki preko Instagrama, dok ona u stvari nije uopšte bila zainteresovana za njega.

- Moj tip muškarca je zapravo bio Pol Voker, počivao u miru. Više me zanimao Pol. Kada sam upoznala Tajrisa, pomislila sam da je nekako star, rekla je influencerka, dok je Gibson ostao u potpunom šoku.

- Znaš sve ovo, nisam ni ja bila tvoj tip, zato se opusti. Sada smo ovde, to je na neki način ljubavna priča - rekla je pre nego što je Gibson ugasio Instagram lajv.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track