ONA JE MERKALA RADNIKE HITNE, DOK SU MENI USTA BILA PUNA KRVI: Njihova ljubav je i dalje JAKA i nakon 38 godina od raskida
Foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia

između njih nema zle krvi

ONA JE MERKALA RADNIKE HITNE, DOK SU MENI USTA BILA PUNA KRVI: Njihova ljubav je i dalje JAKA i nakon 38 godina od raskida

Pop kultura -

Tokom osamdesetih i devedesetih godina, tabloidi i paparaci su počeli naglo da se razvijaju, pa samim tim smo dobili mogućnost da češće i dublje zavirimo u glamurozni život poznatih. Njihove ljubavne veze su bile pod budnim okom javnosti, ma koliko se oni trudili da ih sakriju.

Upravo jedna od takvih je bila i veza Val Kilmer i Šer, kojima ni 13 godina razlike ni prekid ljubavnog odnosa nije zasmetalo u tome da postanu veliki prijatelji.

U svojim memoarima pod nazivom "Ja sam Haklberi", Val Kilmer je otkrio da je Šer upoznao davne 1981. godine. Jednom prilikom je ručao u restoranu na Menhetnu kada mu je drugarica saopštila da je slavna pevačica zainteresovana za njega.

"Kad sam čuo njeno ime, to me je šokiralo toliko da sam ispljunuo špagete. "Ne!" Video sam Šer kao ne toliko fascinantnu osobu zbog svih tračeva. Nisam bio zainteresovan da se upoznamo, ne iz snobizma, već sam bio siguran da nemamo ništa zajedničko", objasnio je glumac.

Nije otkrio kada su se Šer i tačno upoznali, a pojedini izvori navode da je do susreta došlo na Šerinom rođendanu koji je organizovala Meril Strip.

Kako je kasnije Šer priznala, njihova veza je bila "suviše vrela i intenzivna" i to im je predstavljalo ozbiljan problem. Pre Vala, slavna pevačica se dva puta udavala i dva puta razvodila, a njena veza sa Kimerom je bila "nešto najbliže funkcionisanju" do tog trenutka.

Glumca je opisala kao osetljivog i romantičnog tipa koji ima dobar smisao za humor i pritom zna izvrsno da se ljubi. Šer je bila osvojena posle prvog njihovog poljupca.

"Mislila sam da će mi glava otpasti s tela. Morala sam da se borim za dah" , priznala je Šer u jednom intervjuu.

U tom periodu naišli su na osudu javnosti jer je razlika između njih bila 13 godina, mada par nije mario za to.

Val Kilmer je pored Šer, vrlo lako osvojio i njenog sina Ilajdžu Olmana, koji je svojevremeno otkrio da je glumac bio omiljeni mamin dečko.

Ljubav je trajala do 1985. godine, kada je Šer stupila u vezu s Valovim bivšim agentom Džošuom Donenom. Međutim, nije bilo zle krvi, svađa, rasprava, a glumac je objasnio da se raskid jednostavno desio.

Val Kilmer
foto: Profimedia

"Kada bih mogao da opišem raskid, rado bih. Ali ne mogu jer se nikad nije desio zvanično – napisao je glumac u memoarima. – Ona nikad nije rekla: "Val, završila sam s tobom", niti sam joj ja rekao: "To je to, Šer, mi smo prošlost".

Šer je ipak izjavila kasnije da je Val bio taj koji je nju ostavio.

Šer
foto: Profimedia

Decenije su prošle, a Val Kilmer i Šer uvek su jedno o drugom pričali s mnogo uvažavanja i simpatija.

Danas važe za velike prijatelje i uvek su javno podržavali jedno drugo, kada je Kimeru 2015. dijagnostikovan rak grla, preselio se u Šerinu gostinjsku kuću. U svojoj autobiografiji se prisetio jedne posebno teške noći kada se probudio povraćajući krv.

"Šer se pojavila i bila pojačanje. A ipak, čak i u mom teškom stanju, video sam je kako merka radnika hitne pomoći, koji je bio zgodan kao Gregori Pek" napisao je Kilmer.

"Uprkos tome što sam bio sav u krvi, uhvatio sam njen pogled i podigao obrve kao Gručo Marks. Haba-haba. Šer se postidela jer sam je uhvatio, ali nije mogla da zadrži smeh zbog sopstvene drskosti" , prisetio se glumac.

(Kurir.rs/ Naj žena)

Bonus video:

00:58

Prsten sudbine 04.04.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track