ŠUŠKA SE DA JE RASKID SA KASELOM POTPUNO SLOMIO: Manekenka se pojavila BEZ ŠMINKE, a društvo su joj pravili OVI MUŠKARCI (FOTO)
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ima podršku svoje porodice

ŠUŠKA SE DA JE RASKID SA KASELOM POTPUNO SLOMIO: Manekenka se pojavila BEZ ŠMINKE, a društvo su joj pravili OVI MUŠKARCI (FOTO)

Pop kultura -

Vest da se Vensal Kasel (56) razvodi od Tine Kunaki (26) iznenadila je ceo svet, a pogotovo kada je slavni glumac obrisao sve njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Nekoliko dana pre te vesti, Tina se pojavila na utakmici u Parizu.

Strani mediji navode da su Vensal i Tina već nedeljama razdvojeni, kao i to da je slavnu lepoticu raskid potpuno slomio.

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: Printscreen Instagram

Tina je na utakmici između Pariz Sen Žermena i Olimpik Liona bila sa ocem Robinom Kunakijem i bratom Zakarijem koji se poput nje bavi modelingom i veoma liči na sestru.

Robin je Tinu i Zakarija dobio sa suprugom Nađom sa kojom ima i ćerku Kasi Kunaki. U nimalo lakim momentima za poznatu manekenku ona je okružena porodicom.

Tina Kunaki
foto: Urman Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ono što je svima zapalo za oko jeste to da Tina na ovom događaju nije imala ni gram šminke, a njen prirodan imidž su mnogi okarakterisali kao odraz njene nesrećne ljubavi sa Kaselom.

Tina je bila pomalo zamišljena, pomalo nasmejana, možda baš u momentima kada je primetila fotografe. Njen brat i otac uživali su u fudbalu, a naročito je bio raspložen Robin Kunaki.

Zanimljivo je da je na utakmici u Parizu bio i francuski glumac Vensan, ali Vensan Lakost.

Tina i Vensal su inače bili u braku od 2018. godine i imaju ćerku Amazoniju (4).

"Imam 51 godnu i ženim se svojom 21- godišnjom devojkom", rekao je francuski glumac pred venčanje za "Njujork tajms".

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Kasel iza sebe ima brak i sa Monikom Beluči sa kojom je dobio ćerke Devu i Leoni. Razveli su se 2013. skoro deceniju i po nakon venčanja. Njegove naslednice iz braka sa italijanskom divom veoma su bliske sa Tinom Kunaki, makar je tako do sada bilo.

Tina Kunaki je petog aprila proslavila svoj 26. rođendan. Vest o razvodu poklopila se skoro sa datumom njenog rođendana, a ona je na Instagramu pokazala kako je kako je proslavila svoj važan dan. Izgledala je sjajno u crvenoj elegantnoj haljini.

Dok se Tina oporavlja od raskida, Kasel na Instagramu promoviše svoju novu ulogu. Samo nekoliko meseci pre nego što je buknula vest o krahu njegove ljubavi sa manekenkom, mediji su saznali da je njegova bivša, Monika Beluči uplovila u romansu sa rediteljem Timom Bartonom.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:54

Promo Prsten sudbine 26

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track