DRSKO JE ODUVALA SA SAMO 2 REČI: Pokojna kraljica ponudila pomoć Megan Markl, od njenog odgovora joj NIJE BILO DOBRO!
Foto: Profimedia

ovo nije očekivala

DRSKO JE ODUVALA SA SAMO 2 REČI: Pokojna kraljica ponudila pomoć Megan Markl, od njenog odgovora joj NIJE BILO DOBRO!

Pop kultura -

Samo što se stišala bura oko objave memoara princa Harija pod nazivom "Spare", već se pojavila nova knjiga koja otkriva nove detalje iz života kraljevske porodice.

Radi se o knjizi "Naš kralj", kraljevskog dopisnika, Roberta Džobsona, koja će biti objavljena 13. aprila, a koja iznosi detalje sukoba princa Harija sa njegovim ocem Čarlsom i bratom Vilijamom, ali i detalje odnosa Harija i Megan sa pokojnom kraljicom Elizabetom.

Princ Hari, Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

U knjizi se navodi da je pokojnu kraljicu vrlo iznenadila Harijeva i Meganina odluka da odsupe od kraljevskih dužnosti, te da je smatrala da je Megan toliko zaludela Harija da mu je to "zamaglilo odluku".

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Kako su preneli britanski mediji, kraljica je bila vrlo razočarana njihovom odlukom koju je videla kao "propuštenu priliku". Džobson ipak navodi da bez obzira na to koliko ju je njen unuk razočarao, bila je jako privržena Hariju i nadala se da će svoju sreću i mir pronaći preseljenjem u SAD.

Autor je naveo i to da su pokojnu Elizabetu umorili Harijevi ispadi, kao i svađe između njega i Vilijama.

kraljevska porodica, Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam, kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U periodu kada su Megan i Hari počeli da kritikuju čitavu kraljevsku porodicu, pokojna kraljica je u to vreme njihovo ponašanje okarakterisala kao "prilično ludo", mada je i dalje verovala da je za njegovo čudno ponašanje bila kriva Megan.

U knjizi su preneseni i navodi izvora bliskih kraljevskoj porodici koji tvrde da se Hari redovno javljao baki telefonom nakon preseljenja, no da su za nju ti razgovori bili ‘vrlo teški i zabrinjavajući’ te da je često prepuštala telefonsku slušalicu Čarlsu.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džobson je takođe i otkrio da je Megan uvredila kraljicu čim se pridružila kraljevskoj porodici. Naime, u razgovoru sa Megan nasamo, kraljica joj je navodno rekla da joj je ‘jako drago što je Hari pronašao ljubav’ i poželela joj ‘toplu dobrodošlicu u porodicu.

Tom je prilikom je savetovala Megan da se obrati Sofiji, grofici od Veseksa, za pomoć, a Megan je to odbila sa samo dve reči: ‘Imam Harija’. Autor piše da je Meganin drski odgovor ‘iznenadio’ kraljicu.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:55

Novi obrt u seriji Prsten sudbine: Sećanja su nestala, ali emocije su tu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track