STEFAN MILENKOVIĆ OTKRIO KOJE PESME NARUČUJE U KAFANI! Virtuoz na violini za Kurir nabrojao OMILJENE NARODNJAKE: Iznenadićete se
Foto: Kurir TV, Shutterstock, Ilustracija

kurir tv

STEFAN MILENKOVIĆ OTKRIO KOJE PESME NARUČUJE U KAFANI! Virtuoz na violini za Kurir nabrojao OMILJENE NARODNJAKE: Iznenadićete se

Pop kultura -

Stefan Milenković i Nele Karajlić uskoro će održati koncert u Banjaluci. A slavni violinista priznaje da ga za ovaj grad vežu posebne emocije.

- Moj rodni grad, pošto mi je žena iz Banjaluke, pa je u neku ruku i moj. Imam posebnu vez s Banjalukom, uvek sam je imao jer su tamo bili divni koncerti - objašnjava Milenković.

Krajem aprila muzičar i njegova supruga Gorica proslaviće treći rošendan svom mezimcu Nikoli.

- Njemu je sve super, mogao bi svaki dan da slavi rođendan i jede tortu. Biće standardna proslava, ali on je živahan i može da se uklopi u svaku žurku - kaže Stefan.

Kaže da ceni svaki trenutak koji provodi sa najbližima.

- Nastojim da cenim te trenutke maksimalno, pogotovo jer je životni stil umetnika takav da ste često na putu. Svaki trenutak kad možemo da budemo zajedno mi je dragocen.

Stefan Milenković
Stefan Milenkovićfoto: Kurir TV

Novinara Kurir TV Dušana Panajotovića zanimalo je da li kao istaknuti umetnik u klasičnoj muzici ponekad ode u kafanu i naruči li neki narodnjak.

- Bilo je toga, to se desi spontano, nekan nakon nekog koncerta. Naručujem "Šta će mi život", "Opa, opa", "Stani, stani, Ibar vodo". Imam neki svoj mali repertoar od tri-četiri pesme - priznaje Stefan Milenković.

Budući da je zaposlen i kao profesor muzike, pitanje je bilo da li je strog prema studentima.

02:34

STEFAN MILENKOVIĆ OKTRIO KOJE PESME NARUČUJE U KAFANI! Virtuoz na violini za Kurir nabrojao OMILJENE NARODNJAKE: Iznenadićete se

- Strog sam, ali i pravičan (smeh), tako mi kažu. Svi znamo zbog čega smo tu, tako da nema potrebe da budem strog - iskren je Milenković.

Kako je u Americi proveo više od dve decenije svog života, novinara Kurir TV zanimalo je da li mu nedostaju SAD.

- U nekim stvarima i da. Ipak sam tamo propveo dugo vremena, sad sam bio u januaru i prisetio sam se nekih stvari i video prijatelje koji mi se dopadaju i nedostaju - zaključio je Stefan Milenković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track