ŠAKIRA OČAJNA NA KOLENIMA PREKLINJE: Preselila se sa sinovima, a ONI im ZAGORČAVAJU ŽIVOT! Pevačica se oglasila UZ VAPAJ (FOTO)
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

NE DAJU IM MIRA

ŠAKIRA OČAJNA NA KOLENIMA PREKLINJE: Preselila se sa sinovima, a ONI im ZAGORČAVAJU ŽIVOT! Pevačica se oglasila UZ VAPAJ (FOTO)

Pop kultura -

Šakira se nedavno, nakon raskida sa Žerarom Pikeom, s decom preselila u Majami. Sada se prvi put oglasila na društvenim mrežama otkako se preselila, a povod njenog oglašavanja je obraćanje paparacima.

"U ovo vreme promena u mom životu kao javne osobe, razumljivo je da postoji stalna znatiželja medija o meni i mojoj porodici. Međutim, moja deca, Milan i Saša, proživeli su tešku godinu, trpeli su stalnu opsadu i nemilosrdni progon paparaca i raznih medija u Barseloni", započela je Šakira, te nastavila:

Šakira
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

"Sada kada započinju novu fazu u svojim životima, molim medije u ime svoje dece da poštuju njihovo pravo na privatnost. Preklinjem vas da ih ne pratite do izlaza ili ulaza u školu, da ih ne čekate na vratima naše kuće ili pratite na njihove vannastavne i rekreativne aktivnosti kako biste dobili što bolje fotografije i snimke, kao što se događalo svaki dan u Barseloni", apeluje pevačica.

Šakira želi da paparaci prestanu da snimaju njenu decu jer želi da im omogući srećan i zdrav život kakav svako dete zaslužuje.

"Verujem da su novinari i fotografi osetljivi na situaciju u kojoj se nalaze Milan i Saša, te da prema njima mogu da se ponašaju na najhumaniji način, s obzirom na to da se radi o zdravlju i fizičkom i emocionalnom integritetu dvoje maloletnika od 8 i 10 godina.

Oni samo žele da izađu van i pohađaju školu i da se istovremeno osećaju sigurnima i bezbrižnima jer nisu proganjani i izloženi stalnom nadzoru kamera. Ovu molbu ne upućujem kao umetnica, već kao majka koja želi da zaštiti i brine se o psihičkoj i emocionalnoj dobrobiti svoje dece kako bi mogla da živi zdrav i srećan život kakav svako dete zaslužuje", napisala je Šakira.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track