FANOVI HIT SERIJE PRETE BOJKOTOM NOVE SEZONE: Razbesnela ih vest da će glumiti poznata STARLETA, pa POBESNELI i napravili HAOS
Foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NE ŽELE NJU DA GLEDAJU

FANOVI HIT SERIJE PRETE BOJKOTOM NOVE SEZONE: Razbesnela ih vest da će glumiti poznata STARLETA, pa POBESNELI i napravili HAOS

Pop kultura -

Stiže 12. sezona serije "Američka horor priča" (American Horror Story). Nedavno je objavljeno da ulogu u novoj sezoni ima i Kim Kardašijan. Obožavatelji serije, međutim, nisu oduševljeni njenim pridruživanjem glumačkoj postavi.

Tviter je preplavljen komentarima u kojima se obožavatelji žale na odabir glumaca. Neki su čak napisali da zbog Kim neće ni gledati novu sezonu.

"Kim glumi? Jesam li ja dobro pročitao? Ovo je najstrašniji deo AHS-a", "Odabir glumaca potvrđuje da će ovo biti sezona koju neću gledati", "Ovo je nešto što nisam mislila da ću ikada doživeti", "Šta će Kim u seriji?", "Ovo niko nije želeo", "Ovaj put neću gledati", "Najgora odluka ikad. Ona nije glumica", "Nadam se da će Ema Roberts ubiti Kim u seriji", samo su neki od mnoštva komentara.

"Za Kim je osmišljena posebna uloga"

Reditelj Rajan Marfi potvrdio je da će Kim glumiti u novoj sezoni.

"Kim je jedna od najvećih televizijskih zvezda. Oduševljeni smo što možemo da joj poželimo dobrodošlicu. Uzbuđeni smo zbog saradnje, a za Kim je osmišljena posebna uloga. Ova sezona je potpuno drugačija od svega što smo do sada radili", rekao je.

Ovo nije prvi put da Kim glumi u nekoj seriji ili filmu. Već se pojavila u filmovima "Disaster Movie" i "Ocean 8".

"Američka horor priča" vrlo je popularna serija. Na IMDb-ju ima ocenu 8/10, a dobila je i brojne nagrade, između ostalog i nekoliko Emija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track