LEPA VODITELJKA ODBRUSILA SVIMA KOJI JE POVEZUJU SA HOLIVUDSKIM ZAVODNIKOM LEOM: Na odmoru sam, nisam htela da pričam o tome!
Foto: AP Jordan Strauss, Twitter@MayaJama

jasna

LEPA VODITELJKA ODBRUSILA SVIMA KOJI JE POVEZUJU SA HOLIVUDSKIM ZAVODNIKOM LEOM: Na odmoru sam, nisam htela da pričam o tome!

Pop kultura -

Nedavno su se u stranim medijima pojavili napisi da je Leonardo Dikaprio u vezi s 28-godišnjom Majom Džamom, voditeljicom šoua "Love Island". Iako, kaže, nije planirala da reaguje na te glasine, voditeljka se oglasila.

Naime, Maja je nedavno objavila fotografiju na kojoj nosi ogrlicu s natpisom Leo, što su mnogi odmah povezali s glumcem. Sada je pojasnila da se to odnosi na njen horoskopski znak lava i tvrdi da nije u vezi s Dikaprijem.

"Gledala sam svoja posla na odmoru i rekla sam da neću odgovarati ni obraćati pažnju na glupe priče, ali svi morate da prestanete. To je doslovno moj horoskopski znak. Nismo u vezi. Nastavite, molim vas", napisala je na Tviteru.

Ova objava na Tvteru usledila je nakon što je Daily Mail objavio članak o njenoj ogrlici sa natpisom Leo.

Glasine o njihovoj vezi prvi put su se pojavile u februaru kada je The Sun objavio da su Maja i Leonardo zajedno partijali dve noći zaredom u Londonu. Prošlog meseca su navodno boravili u Njujorku, gde su oboje bili zbog posla. Takođe su snimljeni kako s prijateljima napuštaju klub Le Piaf u Parizu.

Leonardo Dikaprio
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Oboje su nedavno izašli iz dugogodišnjih veza tako da ni u čemu ne žure. Zabavljaju se i videće kako će ići", rekao je tada izvor.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:28

EVO KAKO MIRKA VASILJEVIĆ PROVODI VELIKI PETAK I USKRS: Imam veliku porodicu, a doručak i ručak NIKAD NISU NA ISTOM MESTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track