SLAVNU GLUMICU UVRSTILI MEĐU 100 NAJUTICAJNIJIH LJUDI: Na ovaj način se zahvalila svima i udelila savet devojkama ZLATA VREDAN
Dženifer Kulidž, Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

nije uvek imala samopouzdanje

SLAVNU GLUMICU UVRSTILI MEĐU 100 NAJUTICAJNIJIH LJUDI: Na ovaj način se zahvalila svima i udelila savet devojkama ZLATA VREDAN

Pop kultura -

Časopis "Time" uvrstio je glumicu Dženifer Kulidž (61) na godišnju listu 100 najuticajnijih ljudi.

"Apsolutno mi je zbunjujuće šta se ovo događa. Ali, pogodite šta? Sviđa mi se. Osećam se kao da sam bila zaključana u kutiji ispod kreveta, a sada sam izašla. Drago mi je što su me pustili iz te kutije, ovako je puno bolje" rekla je glumica za spomenute medije.

Dženifer Kulidž
foto: Printscreen

Takođe je i dala savet mlađim ženama da bi trebalo manje da se brinu o tome da li će biti privlačne drugima te da pronađu vlastiti put.

"Postojao je jedan ogroman deo mog života koji sam potrošila na pokušaje da nađem muškarce koji me ne žele, umesto da samo, znate, brinem o poslu i radim na svojim stvarima" , izjavila je Dženifer.

Osim Dženifer, na listi najuticajnijih ljudi našli su se i Ostin Batler, Zoi Saldanja, Anđela Baset, Obri Plaza, Kolin Farel, Dru Barimor, Ali Vong, Selma Hajek Pinalt, Patrik Mahomes, Lajonel Mesi, Britni Griner, Bijonse, Lorena Povel Džobs i Bela Hadid.

Dženifer Kulidž
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Dženifer je nedavno osvojila Zlatni globus za ulogu u seriji "Beli lotos" u kategoriji najbolje sporedne glumice. Nekoliko dana kasnije dobila je i nagradu kritičara za istu ulogu.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:32

Poslednja epizoda serije Prsten sudbine u ovoj nedelji donosi veoma neočekivana dešavanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track