MUŠKARCI ZBOG NJE GUBILI GLAVU, A ONDA SE ZALJUBILA U ŽENU I UNIŠTILA IM SNOVE: Zvezda 80-tih otkrila mučne detalje iz života
Foto: Printskrin YT

u privatnom životu prolazila kroz pakao

MUŠKARCI ZBOG NJE GUBILI GLAVU, A ONDA SE ZALJUBILA U ŽENU I UNIŠTILA IM SNOVE: Zvezda 80-tih otkrila mučne detalje iz života

Pop kultura -

Pevačica i model, Samanta Foks (56), svoju uspešnu karijeru započela je sa 16 godina, a nedavno je i proslavila svoj rođendan. Debitantski singl ove zanosne plavuše, pod nazivom "Touch me (I Want Your Body)" osvojio je svojevremeno prvo mesto u čak 17 zemalja.

Posle tog hita, snimila je i podjednako uspešne pesme "Naughty Girls (Need Love Too)" i "I Wanna Have Some Fun".

Samanta je takođe glumila u filmovima, učestvovala u rijaliti programima, a jedno vreme je bila i voditeljka.

Samanta Foks
foto: Printskrin/Instagram

Iako je nizala poslovne uspehe, ova seks bomba 80-tih je imala brojne životne padove.

Naime, njen otac Patrik, koji je bio njen menadžer sve do 1991. godine, potkradao ju je i na taj način oštetio za najmanje milion funti. Samanta ga je tužila, ali uspela je da povrati samo 363 000 funti. Pre njegove smrti 2000. godine, pevačica sa njim nije razgovarala skoro deset godina.

Samanta Foks
foto: Profimedia

Osim toga, njeni obožavatelji su joj život pretvarali u noćnu moru toliko da je morala od svoje 18. godine da plaća telohranitelje. Jedan opsednuti fan je čak pokušao da se ubije ispred njenog stana.

"Bio je Francuz, slao mi je pisma u kojima je pisao kako sam ja njegova supruga, pretio da će se ubiti ukoliko ne izađem i ne razgovaram sa njim. Bilo je suludih i histeričnih trenutaka, ljudi su na silu hteli da mi se približe, da mi dodirnu kosu... Razbijali su prozore i rizikovali vlastite živote, morala sam da bežim u helikopteru sa krovova zgrada", pričala je svojevremeno Samanta.

Samanta Foks
foto: Profimedia

U dokumentarcu "Page 3: The Naked Truth" iznela je optužbe na račun pokojne zvezde Dejvida Kesidija da ju je seksualno zlostavljao. Samanta tvrdi da se sve dešavalo tokom snimanja njegovog singla "Romance".

Prvi put te tvrdnje, Foks je iznela 2017. godine i tom prilikom se prisetila toga kako ju je napao u toaletu jednog restorana nakon snimanja singla. Tada je imala 19 godina. Napad se dogodio u maju 1985. godine nakon što su od Samante tražili da se pojavi u Dejvidovom singlu.

Samanta Foks
foto: Profimedia

"Kad god bi se pribio uz mene, jasno bih osetila njegovu erekciju. Činilo se da Dejvid namerno odugovlači snimanje, koje je trajalo čitavu večnost, upravo zbog toga. To je bilo izuzetno mučno", prisetila se.

Nakon snimanja, Kesidi je pozvao Samantu i njenog oca da mu se pridruže na večeri u jednom restoranu.

Samanta Foks
foto: Profimedia

"Otišli smo na večeru sa mojim ocem i ljudima iz diskografske kuće. U jednom trenutku, tokom večere, otišla sam u toalet, a on me je pratio. Kada je ušao u toalet, pribio me uza zid i pokušao da mi zavuče jezik u usta. Pobegla sam i otišla sam pravo kod oca. Ipak, ništa mu nisam rekla, bila sam preplašena", priseća se Samanta.

Samanta Foks
foto: Printskrin/Instagram

Pevačica je bila poznata kao predmet obožavanja svih muškaraca te su svi redom uzdisali za njom. Međutim, Samanta je javno priznala da je zapravo žene privlače. Bila je u vezi sa svojom mendžerkom Majrom Straton sve do 2015., kada je ona nažalost, preminula od raka.

Foks je ponovo pronašla ljubav sa Lindom Olsen za koju se 2022. godine i udala nakon dugogodišnje veze. Njih dve u vezi su od 2016., a verile su se 2020. godine.

Osam godina mlađa Šveđanka ponovo je probudila vatru u Samanti nakon teškog gubitka, a priznale su i kako su ludo zaljubljene jedna u drugu.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track