POPULARNA GLUMICA IMA 72 GODINE, A BESNA JER JOJ NE DAJU DA GLUMI DEVOJKU OD 25: Od 17. imam ISTI BROJ KILOGRAMA i mlada sam! FOTO
Foto: Mark Doyle / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da li je moguće?

POPULARNA GLUMICA IMA 72 GODINE, A BESNA JER JOJ NE DAJU DA GLUMI DEVOJKU OD 25: Od 17. imam ISTI BROJ KILOGRAMA i mlada sam! FOTO

Pop kultura -

Poznata američka glumica Džejn Simor pojavila se sinoć na glamuroznom AMC Networks događaju u Njujorku, a ponovo je pokazala da može da se pohvali vitkom, skladnom figurom i mladolikim izgledom, iako gazi već osmu deceniju!

Proslavljena 72-godišnjakinja prošetala je crvenim tepihom u pripijenoj, svečanoj haljini sa naborima, dužine do ispod kolena, a ova kreacija dolazi sa postavom boje kože preko koje je ukrašena naboranim, zavodljivim tilom.

Džejn Simor
foto: Mark Doyle / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džejn je toaletu upotpunila diskretnim nakitom i crnim salonkama sa zlatnim nitnama i niskom potpeticom. Ona je svoju dugu, bujnu kosu osvežila novom nijansom, onom sa crvenkastim prizvukom, a glumica zaista izgleda veoma negovano i lepo za svoje godine.

Zapravo, ako pogledamo njene gotografije kada je bila u svojim 30-im, jasno je da se njeno lice nije mnogo promenilo, osim poneke bore više, što je neminovno. Ona je uspela i da održi odličnu formu, a što često dokazuje fotografijama u bikiniju koje deli sa publikom na Instagramu.

Džejn Simor
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džejn zaista stari veoma lepo; izgleda istovremeno mladoliko i primereno svojim godinama, a kaže da u to nije umešala prste estetska hirurgija. Priznala je da je svojevremeno probala botoks, ali da joj se nije dopao efekat, te da je tajna njenog dobrog izgleda nisu ni skupe kreme ni biljni čajevi. Ona akcentuje da je reč o prihvatanju sebe i o uspostavljanju balansa u životu.

Džejn Simor
foto: Mark Doyle / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Dijete za mene nisu nikada funkcionisale, jer ja volim da jedem. Gajim voće i povrće i uživam u njegovom ukusu. Ne sviđa mi se ideja da je potrebno doći do određenog broja na vagi - kaže Simor, ali dodaje da ponekad koristi metodu povremenog posta i da joj ista odgovara.

Kada praktikuje pomenutu autofagiju ona ima samo jedan obrok na dan, koji sadrži povrće, nemasnu ribu ili mali komad piletine, a tek ponekad tanki nemasni odrezak. Uz to užina sirovu šargarepu ili celer, a sve to dovelo ju je do činjenice da ima isti broj kilograma kao kada je bila 17-godišnjakinja.

Otkriva i da mladolikost duguje i redovnim treninzima - vežbama snage i pilatesu.

- Primećujem ogromnu razliku otkako sam počela da vežbam. Svaka vežba je naporna, od umora mi se trese celo telo. Dajem sve od sebe, ali ne pokušavam da budem mlađa nego što jesam. Trudim se da budem što bolja u svojim godinama - rekla je.

Džejn Simor
foto: Mark Doyle / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Džejn je 2018. sa 67 godina pozirala za kultni magazin "Playboy" kada je postala najstarija žena koja je fotografisana za njihovu naslovnicu.

Pre dve godine glumica je dospela u centar omanjeg skandala kada je javno napala šefove iz filmske industrije koji joj nisu dozvolili da u mini seriji "Elanor of Aquitaine" glumi mlađu verziju svog lika, već su za tu ulogu mlađu glumicu.

- Rekli su mi da ću moći da glumim verziju svog lika s 25 godina, ali samo dan pre snimanja pronašli su za to nekog drugog. To je nešto što stvarno ne razumem jer verovali ili ne, čak za to ne moraju ni da prave bilo kakve promene na mom licu. Možete da se uverite u to ako pogledate moje fotografije na Instagramu - izjavila je Džejn za "The Times".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:34

OGLASIO SE SRPSKI KONZUL U ŠVAJVARSKOJ! Šaulić za Kurir TV: Evo šta se čeka za dalje korake u slučaju ODVEDENOG DETETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track