ONE SU NAJLEPŠE GRKINJE NA SVETU: Među njima je i jedna za kojom Srbi ODLEPLJUJU, a sve imaju jednu zajedničku CRTU (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

sve su markantne

ONE SU NAJLEPŠE GRKINJE NA SVETU: Među njima je i jedna za kojom Srbi ODLEPLJUJU, a sve imaju jednu zajedničku CRTU (FOTO)

Pop kultura -

Kada pogledate listu najlepših Grkinja, shvatićete zašto su nepravedno zapostavljene na listama lepote.

Kao najlepša među njima, izdavaja se Irini Kara, poznati model i dizajnerka nakita koja je 2006. ućestvovala na izboru lepote u Grčkoj, a potom i na izboru za Mis Sveta u Varšavi iste godine.

Posle nje ide Marijeta Krouzala, poslovna žena i bivša TV voditeljka. Pre 20 godina ponela je titulu mis lepote na takmičenju Star Hellas, a onda se borila i za krunu Mis Univerzuma kao grčka predstavnica.

Na listi se nalazi i model Viki Kaja, koja je po zanimanju voditeljka a pojavljivala se i na naslovnim stranama brojnih magazina poput Vogue, Esquire, Madame Figaro, Marie Claire i Elle.

Sve Grkinje sa ove liste izgledaju veoma markantno. Valija Kakuti je 2004. bila Mis Grčke, a iste godina pojavila se na izboru Mis univerzuma u Ekvadoru. Ona je profesionalna balerina i učiteljica ove vrste plesa.ž

Evanđelina Aravani nasledila je Valiju na mestu najlepše Grkinje 2005. I ona je bila deo takmičenja za Mis univerzuma, a ovi izbori doneli su joj dosta modnih angažmana i veliku popularnost.

Grkinja Ajrin Skilva proglašena je 1996. godine najlepšom ženom na svetu u takmičenju u Indiji.

U žiži je i model Džordža Salpa čiji je otac Grk, a majka Irkinja. Udata je za milionera Džoa Penu sa kojim ima troje dece.

Evelina Papulija se nakon izbora na takmičenjima lepote posvetila glumi i plesu i veoma je uspešna u tome. Njena velika ljubav je i dizajniranje nakita.

Elena Paparizu je vrlo dobro poznato ime u Srbiji. Ova pevačica predstavljala je Grčku na Evroviziji 2005. u Kijevu. Tada je pobedila numerom "My number one" koja je postala veliki hit, ceo svet je poludeo za prelepom Elenom, koja se i dalje uspešno bavi muzikom.

Listu zatvara bivša manekenka Katja Zugoli, koja je od 2017. u braku sa Sakisom Ruvasom koji je 2004. branio boje Grčke na Evroviziji.

Ovaj par ima četvoro dece, a svojom ljubavnom pričom demantuju glasine da je on gej.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:57

SLAVICA ILI DAJANA: Otkrivamo gde je sada i čime se bavi poslednja misica SFRJ (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track