PROCURILA FOTKA MEGAN MARKL KOJU BI NAJRADIJE ZAPALILA: Ovo krije kao ZMIJA NOGE, a kad vidite sliku sve će vam biti JASNO!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FOTO

PROCURILA FOTKA MEGAN MARKL KOJU BI NAJRADIJE ZAPALILA: Ovo krije kao ZMIJA NOGE, a kad vidite sliku sve će vam biti JASNO!

Pop kultura -

Porodica Megan Markl objavila je njene fotografije koje, kako kažu, "ona ne bi volela da ljudi vide". Povod za privatnu arhivu je televizijski specijal sa Tomasom i Samantom Markl, ocem i sestrom, koji će na australijskoj televiziji 7News govoriti o Megan.

Pre objavljivanja emisije novinar Tejlor Auerbah objavio je fotografiju vojvotkinje na Tviteru koja je deo privatne porodične arhive uz opis: "Fotografije Megan Markl koje ne bi volela da ljude vide". U televizijskom specijalu pojavljuje se i snimak Megan Markl u trenutku kada je proglašena za kraljicu mature.

Novinar je između ostalog najavio "eksplozivni" intervju koji će razotkriti sve o Megan Markl, njenim počecima, glumačkoj karijeri i kako je odbacila svoju porodicu.

Vojvotkinja je u intervjuu za "Variety" 2022. godine rekla da ne planira da se vrati u glumački svet u skorijoj budućnosti.

- Nikad ne reci nikad, ali trenutno nemam nameru da ponovo glumim - rekla Markl.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track