VOLELA BIH DA MOJ MUŽ IMA MANJI "ALAT", ODNOSI SU MI BOLNI: Slavna pevačica iznela KONTROVERZNE detalje iz svog INTIMNOG života!
Foto: Profimedia

imaju velike probleme u spavaćoj sobi

VOLELA BIH DA MOJ MUŽ IMA MANJI "ALAT", ODNOSI SU MI BOLNI: Slavna pevačica iznela KONTROVERZNE detalje iz svog INTIMNOG života!

Pop kultura -

Megan Trejnor se ne suzdržava kada su u pitanju detalji intimnog života nje i njenog supruga Derila Sabare. U novoj epizodi njenog podkasta "Workin' On It", Trejnor i njen stariji brat Rajan razgovarali su sa Trišom Pejtas o majčinstvu, intimnim odnosima i još mnogo toga. Pevačica se požalila da su joj intimni odnosi bolni - a evo o čemu se radi.

Megan je, tražeći savet od zvezde OnlyFans-a, podelila da ponekad snošaj može biti "bolan“ sa "velikim alatom" svog muža.

- U prvoj trudnoći uopšte nisam mogla da imam intimne odnose. Moj muž je veliki dečak, rekla je Megan Triši Pajtas u razgovoru.

Megan Trejnor, Deril Sabara
foto: Profimedia

- Tvoja je mala, a njegov veliki? To se dešava? - upitala je Triša pevačicu.

- Da, vrisnula je Megan.

- Došlo je do tačke u kojoj sam rekla: "Da li je ušao ceo?" a on je kao: "Samo vrh." A ja sam bila u fazonu, "Ne mogu više". Kako možemo ovo da popravimo? - rekla je pevačica i dodala da bi volela da i kada bi mogla učinila bi da polni organ njenog mućža bude manji, kako bi intimni odnosi za njih bio prijatniji.

Stvari su postale toliko bolne u stvari dok je par pokušavao da dobije bebu broj 2, da je Megan rekla da je posle toga morala da stavi led dole.

Megan Trejnor, Deril Sabara
foto: Profimedia

- Mislila sam da svaka žena koja šeta uvek ima bolove tokom i posle intimnih odnosa, rekla je nakon što je otkrila da joj je lekar dijagnostikovao vaginizam, koji je Nacionalna zdravstvena služba definisala kao "automatsku reakciju tela na strah od nekih ili svih vrsta vaginalne penetracije".

- Pomislila sam, "Doktore, hoćeš li mi reći da bih mogao da imam intimne odnose i da ne osetim ni malo bola?" Ona je rekla: "Da".

Pevačica je rekla da se okreće različitim metodama za borbu protiv problema, uključujući "transcendentalnu meditaciju", iako je priznala da je često uspava.

Megan, koja je još u januaru izjavila da ona i Sabara čekaju svoje drugo dete, otkrila je pol bebe tokom epizode ​​Keli Klarkson u utorak, gde joj se pridružio njen suprug.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track