KONTROVERZNI POLIGAMISTA REŠIO PROBLEM INTIMNIH ODNOSA: Nije bilo mesta za svih 5 njegovih žena, pa je napravio ČUDO! (FOTO)
Foto: Instagram/arthurourso

EVO ŠTA JE URADIO

KONTROVERZNI POLIGAMISTA REŠIO PROBLEM INTIMNIH ODNOSA: Nije bilo mesta za svih 5 njegovih žena, pa je napravio ČUDO! (FOTO)

Pop kultura -

Artur O Urso, maneken iz Brazila i najpoznatiji poligamista, čija je parola "slaviti slobodnu ljubav", dao je čitavo bogatstvo za jedan krevet. Ipak, to za njega nije običan krevet, ako se uzme u obzir da je u braku sa pet žena. Artur je svetsku slavu stekao 2021. godine kada se na verskoj ceremoniji venčao sa devet žena, ali samo nekoliko meseci kasnije, njih pet ga je napustilo. Bio je u potrazi za novim ženama, te je tako prošlog meseca oženio 51-godišnju Olindu Mariu.

Ipak, u njihovoj zajednici najveći problem su intimni odnosi. Artur je jednom prilikom otkrio da je morao da napravi raspored, koji se ubrzo pokazao kao loša ideja. Nastajali su problemi, a on više nije imao odnose zbog zadovoljstva, već zbog obaveze koju je morao da ispuni prema rasporedu.

- Sve moje žene žele da ispune potrebe mojih intimnih želja po svaku cenu. Srećne su što im je to cilj. Naš intimni život je zaista zabavan i prijatan, i u početku sam pokušavao da imam odnos po dogovoru. Međutim, praćenje rasporeda je izazvalo mnogo problema. Ponekad sam se osećao kao da moram da imam odnos zbog rasporeda, a ne iz zadovoljstva - otkrio je svojevremeno Artur koji je, čini se, ovaj problem prevazišao.

Na društvenim mrežama se pohvalio svojim novim krevetom od 6,3 metara u velikom građevinskom projektu, za koji je dao 80.000 funti, odnosno 10 miliona dinara! Proveo je 15 meseci sklapajući krevet za spavaću sobu, koristeći tim od dvanaestoro ljudi i 950 šrafova da bi se sve postavilo na svoje mesto.

- Ideja za krevet je nastala zbog prostora. Mnogo puta sam morao da delim sofu, bračni krevet koji sam imao, pa čak i da spavam na podu da bih napravio mesta za svoje žene. Tokom svojih veza kreirao sam projekte kako bih sebi i svojim suprugama olakšao život - rekao je Artur.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track