JEDAN DEO TELA VIKTORIJE BEKAM JE NAJSTROŽE ZABRANJEN ČAK I ZA DEJVIDA! Toliko je opterećena time, da ni muž NIKADA ne sme da VIDI
Foto: Profimedia

NIKADA JE NIJE VIDEO U TOM IZDANJU

JEDAN DEO TELA VIKTORIJE BEKAM JE NAJSTROŽE ZABRANJEN ČAK I ZA DEJVIDA! Toliko je opterećena time, da ni muž NIKADA ne sme da VIDI

Pop kultura -

Modna dizajnerka i bivša pevačica Viktorija Bekam (49) objavila je na Instagramu video u kom šminka obrve i tom prilikom otkrila zanimljiv detalj o svom odnosu sa suprugom Dejvidom (47).

Viktorija je odlučila da svojim pratiocima, kojih je više od 30 miliona, pokaže kako se sređuje. Dok je popunjavala obrve olovkom, ispričala je da niko nije video njene prirodne obrve, čak ni njen suprug Dejvid, za kog se udala pre 24 godine.

Istakla je u prvom dielu videa da pratioci sada prvi put vide njene obrve bez ikakve šminke.

„Ovo je prvi put da sam ikome dopustila da me vidi ‘bez obrva’. Čak me ni moj muž nikad ne vidi s prirodnim obrvama“, ispričala je dizajnerka.

Viktorija je zatim priznala da je samosvesna oko svojih obrva i objasnila je da oseća kako su dlačice retke nakon godina preteranog čupanja. Naime, dizajnerka ih je 90-ih čupala u tanke linije kako bi bila u skladu s tadašnjim trendovima.

„Preterano čupanje ostavilo mi je prilično razmaknute obrve, ako možete videti, nekoliko mi nedostaje s obe strane. Kao što sam rekla, zbog previša čupanja zaista sam postala prilično nezadovoljna svojim obrvama, da budem potpuno iskrena. Trenutno nemam ništa na ovim obrvama, ali vidite koliko moram da ih popunim i poravnam’, ispričala je.

Čini se da supružnici Bekam u poslednje vreme imaju potrebu da otkrivaju neke detalje iz privatnog života. Naime, Dejvid je jedan od onih koji su u nadolazećoj Netfliksovoj dokumentarnoj seriji progovorili o svom životu s opsesivno-kompulsivnim poremećajem (OKP).

OKP spada u grupu anksioznih poremećaja, a karakteriše se pojavom opsesivnih misli i kompulsivnih radnji. Ljudi koji pate od ovog poremećaja shvataju iracionalnost svojih postupaka i doživljavaju ih neugodnim, ali ne mogu da ih spreče. Od OKP-a boluje otprilike jedan odsto svetske populacije što je oko 70 miliona ljudi.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Penzionisani fudbaler priznao je da ostaje budan satima kako bi očistio i pospremio kuću dok ostali članovi njegove porodice spavaju. Ispričao je kako ga njegovo stanje tera da svaki dan čisti svoje korišćene sveće, a čak je u jednom trenutku kritikovao suprugu Viktoriju jer je stavila so gde joj nije mesto.

Dejvid je o svojoj borbi s poremećajem govorio u kuhinji i pohvalio se: ‘Ja ovde tako dobro čistim da nisam siguran da to moja žena zapravo baš ceni, iskreno. Kad su svi u krevetu noću, tada idem okolo po kući, pazim da je posvuda uredno’, objasnio je Bekam.

Viktorija, Bekam, Dejvid
foto: Profimedia

Istakao je da mrzi kada siđe u kuhinju ujutro i vidi svuda po njoj posuđe, a priznao je da ga umori čišćenje sveća.

„Sečem vosak za sveće, čistim staklo, tu i je moja mržnja prema ljubimcima, dim oko unutrašnjosti sveće… Znam, čudno je“, ispričao je.

Uprkos njegovoj potrebi da sve bude savršeno sređeno, supruga Viktorija ga je pohvalila.

„On je tako savršen“, rekla je i dodala da ga ceni.

„Ne verujem u to ni na sekundu. Zvuči sarkastično kad to kaže“, ispričao je Dejvid koji je, kako pišu britanski mediji, dobio od Netfliksa 16 miliona funti za snimanje dokumentarne serije.

(Kurir.rs/ Zadovoljna.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track