ŠVARCENEGER UDOMIO PRASE: Nakon psa, ponija i magarca, slavni Terminator ponovo iznenadio, a ime koje mu je dao je TOTALNI HIT
Foto: Printscreen/Twitter

DIRLJIVO

ŠVARCENEGER UDOMIO PRASE: Nakon psa, ponija i magarca, slavni Terminator ponovo iznenadio, a ime koje mu je dao je TOTALNI HIT

Pop kultura -

Slavni glumac i bivši guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger, veliki je ljubitelj životinja. Osim psa, ima ponija i magarca, a sada je na društvenim mrežama otkrio da je udomio i novog ljubimca - prase koje je nazvao Šneli.

"Porodica raste. Upoznajte Šnelija", napisao je glumac u opisu fotografije na kojoj se vidi kako pozira sa svojim psom i prasetom u krilu. "Šnel na nemačkom znači brz. Kad je stigao, protrčao je kroz kuću i celo imanje, bilo je nemoguće uhvatiti ga, pa smo odlučili da ga nazovemo Šneli", ispričao je Švarceneger u intervjuu za Fox 11.

"Jedan sasvim običan dan u kojem Terminator drži svinju i psa u krilu", "Savršeno", "Čestitke", samo su neki od komentara njegovih pratilaca ispod objave na Tviteru, koju je pregledalo gotovo osam miliona korisnika.

Inače, Švarceneger na društvenim mrežama često deli smešne trenutke sa svojim ljubimcima. Arnold ima nekoliko videa na kojima se može videti kako ih hrani, a svoje ljubimce je vodio čak i na poslovne sastanke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:58

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track