NA PROBI FAVORITA ZA POBEDU NA EUROSONGU SVIMA ZASMETALA JEDNA STVAR: Zameraju bitan detalj u nastupu i žale se na OVO (FOTO)
Foto: Profimedia

VODI NA SVIM KLADIONICAMA

NA PROBI FAVORITA ZA POBEDU NA EUROSONGU SVIMA ZASMETALA JEDNA STVAR: Zameraju bitan detalj u nastupu i žale se na OVO (FOTO)

Pop kultura -

Favoritkinja za pobedu na Evroviziji, Lorin, odradila je svoju prvu probu na evrovizijskom stejdžu u Liverpulu.

Kako se može videti na fotografijama koje su objavili organizatori Eurosonga, nastup Lorin biće vrlo sličan onome s Melodifestivalena (švedske verzije Pesme za Evroviziju). Međutim, kako su fanovi uočili, plafonski LED ekrani, koji čine glavni deo Šveđankinog nastupa, nešto su manji u odnosu na one s nacionalnog izbora.

"Jesam li to samo ja ili je Lorinin LED znatno manji?" upitao je jedan korisnik Tvitera.

"Lorinina 'kutija' izgleda manje, ali možda je to samo zato što je daleko", dodao je drugi.

Ipak, nekima ova promena u nastupu ne smeta.

"Svi se žale na Lorinin manji ekran u Liverpulu, ali to će izgledati apsolutno neverovatno na TV-u", napisao je jedan fan.

"Zapravo mi se jako sviđa Lorinina manja 'kutija'. Mislim da je to sjajan način da se izvede velik, ali istovremeno i minimalističan nastup", složio se drugi.

Podsetimo, Lorin je na Melodifestivalenu pobedila s pesmom "Tattoo" i pokušaće drugi put da pobedi na Eurosongu. Od početka takmičenja pretpostavljalo se da će Lorin pobediti, a Švedska je od saznanja da se ona takmiči na Melodifestivalenu ubedljivo vodeća na evrovizijskim kladionicama.

Lorin je široj javnosti poznata zbog pesme "Euphoria", kojom je pobedila na Eurosongu 2012. u Bakuu. Osim Euphorije, Lorin ima brojne druge hitove kao što su "Walk with Me", "Neon lights", "Sober", "In My Head" i "I'm in It with You".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track