PROCURILO SVE ŠTA JE MEGAN PISALA O KEJT: Pljunula na njen BRAK sa princom Vilijamom, a SAMA bacila LJAGU na sebe!
Foto: Shutterstock/Sarnia, Shutterstock/360b

ne podnose se

PROCURILO SVE ŠTA JE MEGAN PISALA O KEJT: Pljunula na njen BRAK sa princom Vilijamom, a SAMA bacila LJAGU na sebe!

Pop kultura -

Da se Kejt Midlton i Megan Markl definitivno ne podnose, zna sada ceo svet, ali kako stvari stoje, čini se da je njihov sukob počeo mnogo pre nego što se mislilo.

Iako je po dokumentarcu ali i knjizi princa Harija bilo lako zaključiti da je netrpeljivost nastala kada je Megan ušla u porodicu, prilikom čega je Midlton okarakterisana kao "najveći negativac" i "ona koja je rasplakala glumicu na dan venčanja", izgleda da Marklova odavno ima neki problem sa Kejt, o čemu je i sama pisala na svom blogu.

princ Vilijam, Kejt midlton
foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sve to se kosi sa izjavama iz prošlosti da "nije znala ništa o kraljevskoj porodici" iako je u mnogo navrata dokazano suprotno, a svojevremeno je pomno pratila i kraljevsko venčanje Vilijama i Kejt 2011. i komentarisala sve na The Tig, svom blogu.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan, koja je tada bila glumica s velikim snovima o uspehu, pisala je "beskonačna razglabanja", tvrdi Daily Mail, o ovoj raskošnoj ceremoniji. Kako je napisala, ona smatra da mlade devojke bi trebalo da žele da odrastu u moćne žene u stvarnom životu, a ne da budu "ubačene u bajku".

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Ovo definitivno nije Pepeljuga", napisala je Megan 2011, posle venčanje princa Vlijama i Kejt Midlton, koji su prethodno bili u vezi 10 godina. Marklova je istakla da ona nije nikad bila kao druge devojčice koje su "sanjale da postanu princeze".

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

"Ja sam, recimo, bila sva u fazonu Ši-Re, princeze moći", otkrila je današnja vojvotkinja. "Za one koji ne znaju crtane filmove iz 80-ih, Ši-Ra je sestra bliznakinja Hi-mena i kraljevska pobunjenica naoružana mačem koja je poznata po svojoj snazi", objasnila je nekadašnja glumica, a potom "udarila" po Kejt jer joj njen život nije delovao privlačno i verovala je da ne treba da bude ni drugim ženama i devojčicama.

Megan Markl
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Izgleda da odrasle žene čuvaju ovu fantaziju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti koje okružuju kraljevsko venčanje i beskrajnu priču o princezi Kejt", napisala je Megan tada ponizivši rečenicom i princezu i svaku ženu koja je ikada sanjala o ovako nečemu.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I sve bi to bilo u redu, da se Megan nije ponašala kao da sve treba da joj bude podređeno onog trenutka kada je ušla u porodicu. Mnogi su njene redove na blogu okarakterisali kao ljubomoru, jer "onaj ko ne sanja o životu u kraljevskoj porodici, ne ulazi u nju".

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe, brojna dešavanja koja su usledila, kao i kada se saznalo koliko je samo novca potrošeno na njeno venčanje, a potom joj i dato dok je bila deo kraljevske porodice, definitivno su nešto što joj ne ide na ruku, čime se samo još jednom pokazalo da je mislila jedno, pisala drugo, a radila potpuno treće.

(Kurir.rs/ Wanted)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track