MIODRAGU RADONJIĆU ŽENA PRIREDILA IZNENAĐENJE! Glumac presrećan ne skida osmeh sa lica: Podelili emotivan trenutak iz spavaće sobe
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

FOTO

MIODRAGU RADONJIĆU ŽENA PRIREDILA IZNENAĐENJE! Glumac presrećan ne skida osmeh sa lica: Podelili emotivan trenutak iz spavaće sobe

Pop kultura -

Glumac Miodrag Radonjić proslavio je svoj 34. rođendan, a njegova izabranica Milica pripremila mu je iznenađenje zajedno sa njihovim sinom.

Miodrag Radonjić, Milica Mikić
foto: Damir Dervišagić

On je proveo rođendan u najboljem društvu, a Milica se potrudila da ga iznenadi, pa su ona i mališan dočekali glumca u krevetu sa balonima i tako mu čestitali rođendan, a ovaj dirljiv trenutak je ona podelila na društvenoj mreži Instagram.

- Živeo - napisala je kratko Milica i dodala emotikon srca.

Radonjić se sve češće pojavljuje sa Milicom u javnosti, a nedavno su došli da podrže Miloša Bikovića na premijeri filma "Izazov", a zajedno su došli i na premijeri filma "Indigo kristal".

Miodrag Radonjić
foto: Printscreen

- Pomažem koliko mogu i imam veliku podršku porodice. Moja supruga razume moj posao i određene faze koji posao nosi sa sobom. Ja kad ne radim provodim vreme kući sa njima. Kad imam puno posla, ona mi olakšava sve. Sava je sada veliki, liči na mene. Voleo bih da kad završim obaveze oko pozorišta, da odem negde na odmor sa porodicom, najverovatnije u Crnu Goru - rekao je Miodrag jednom prilikom.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:08

Miodrag Radonjić sa suprugom na premijeri filma Izazov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track