GLUMCI KRIJU SVOJU LJUBAV I POSLE 25 GODINA OD RASKIDA: Ljubavna priča Sandre Bulok zaustavlja DAH! Oženjen je i uvek je uz nju!
Foto: Supplied by LMKMEDIA / IPA / IPA / Profimedia

prelepa priča

GLUMCI KRIJU SVOJU LJUBAV I POSLE 25 GODINA OD RASKIDA: Ljubavna priča Sandre Bulok zaustavlja DAH! Oženjen je i uvek je uz nju!

Pop kultura -

Sandra Bulok i Metju Mekonahi upoznali na snimanju filma "Vreme za ubijanje", kratko nakon njegovog raskida, a iskre su se odmah pojavile, te su oni uplovili u vezu.

Dve godine oni su uspevali da se skrivaju od javnosti i zadrže detalje svoje ljubavi za sebe, a toliko su se trudili da sačuvaju svoju privatnost da su više puta demantovali da su zajedno.

Sandra Bulok
foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Bilo je međutim iz niza razloga očigledno da su Sandra i Metju zaljubljeni i mnogi izvori bliski paru pričali su o njihovoj sreći, ali im nije uspelo i 1998. godine su se rastali.

Tek godinama kasnije, glumica u jednom intervjuu nije negirala vezu kada je pomenuto da je "raskinula s Metjuom Mekonahijem". Ipak, kasnije se držala priče da nisu bili zajedno.

- Možda je bilo trenutaka kada smo bili pomalo zaljubljeni jedno u drugo, ali smo uvek bili profesionalni -rekla je Sandra.

Kako se pisalo, Metju Mekonahi nikada nije želeo da se viđa sa filmskom zvezdom, a Sandra je u tom trenuku bila jedna od najvećih na svetu, a uz to im je bilo teško da održe vezu jer su često bili na putovanjima zbog snimanja i njihova ljubav jednostavno nije imala šanse.

Sandra Bulok
foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Ipak, i nakon raskida su ostali bliski, pa danas nije retkost videti ih zajedno, a glumčeva supruga Kamila Alveš i Sandra su dobre prijateljice. Nekadašnji par uspostavio je odnos pun nežnosti, a više puta su hvalili jedno drugo javno.

Kada su Sandru nedavno pitali šta je postojalo između Mekonahija i nje, odgovorila je da su to bili "poštovanje i ljubav", kao i da je to ono što ih usmerava jedno prema drugom.

Kako je tada istakla, nikada nije ni na trenutak sumnjala da će njihovo prijateljstvo opstati s kim god da Metju bude u budućnosti.

- Osećam se kao da Metju brine o meni. Bez obzira u kakvoj je životnoj fazi i u kakvoj sam ja, može i da bude oženjen, ja znam da ćemo biti bliski - rekla je za "Cosmopolitan" jednom prilikom.

Sandra Bulok
foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

I sam Metju pričao je javno o tome koliko ceni Sandru, a na jednoj dodeli nagrada je u svom govoru bivšoj devojci uručio priznanje Decenija seksepila i rekao:

– Radio sam s tobom. Pokušavao sam da te poljubim, i uspešno i bezuspešno. Bila si mi režiserka, i u kratkom filmu, i pri izlasku iz mnogih noćnih barova.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track