KRATKA KOSA I DUŽA BRADA: Ovako je Luk Blek nekad izgledao! Danas je UPADLJIVI EKSCENTRIK, a ranije od toga ni traga (FOTO)
Foto: Printscreen RTS

NEKAD I SAD

KRATKA KOSA I DUŽA BRADA: Ovako je Luk Blek nekad izgledao! Danas je UPADLJIVI EKSCENTRIK, a ranije od toga ni traga (FOTO)

Pop kultura -

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Luka Ivanović, poznatiji pod umetničkim imenom Luk Blek (Luke Black), privukao je veliku pažnju ekscentričnom pojavom, a do pre samo nekoliko godina, negovao je sasvim drugačiji stil.

Popularni Čačanin na samom početku svoje muzičke karijere imao je dugu bradu, a kosa mu je bila kratka i zalizana.

Luka, koji nas predstavlja u Liverpulu pred Evropom, sudeći po starim fotografijama, nije bio ekscentričan, što danas nije slučaj.

Ležernost je zamenio elegancijom, pa ga tako na snimanjima i probama za Evroviziju nikada nismo videli kežual obučenog i nesređenog.

Duga, kovrdžava kosa, karneri i odela sada su nešto što ga karakteriše.

Luk Blek, Luke Black
foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, Luk Blek se u prvoj polufinalnoj večeri predstavio 3. po redu, a svojim performansom je izazvao ogromne ovacije u areni u Liverpulu dok je izvodio svoju pesmu "Samo mi se spava".

Luk Blek je inače sve oduševio u prvom polufinalu Evrovizije. Osim energičnim nastupom, to je učinio i gestom prema porodicama žrtava stradalim u masovnim ubistvima koja su se nedavno dogodila u Srbiji.

On je naime tokom nastupa na košulji nosio crni flor kao znak žalosti, a na kraju nastupa je na maternjem jeziku izgovorio "Volim te, Srbijo", što je izazvalo ovacije u areni.

(Kurir.rs/ Espreso)

Bonus video:

01:33

ZNAČI MU KONSTRAKTINA PODRŠKA, ALI NJENA REČ JE BIBLIJA! Luk Blek otkrio čija podrška ga je posebno iznenadila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja